Vítězem hlasování ankety Hráč 22.kola se stává kamenický Martin Bumbálek

0

Rekord střídá rekord a i nyní jste vy, fanoušci, svými hlasy posunuli hranici rekordu hlasování. Překonali jsme společně metu pětiset hlasů a za redakci fotbalunas.cz Vám za to vřele děkuji. Sám, jako redaktor, jsem velmi zvědavý, jestli se nám podaří tuto metu ještě posunout výšše. Zpět ale k Martinovi, který získal neuvěřitelných 540 hlasů z celkových 569, což je náš nový rekord! Pokud se zadaří, a já věřím že ano, zítra s Martinem zveřejníme rozhovor.

Vítězem ankety o hráče kola se tentokrát stal kamenický strážce svatyně Martin Bumbálek s počtem 540 hlasů, což je 95% celkoých hlasů. Na druhém místě skončil také kamenický hráč Šimon Peštál s 11 hlasy a s devíti hlasy skončil na třetím místě hráč telčské rezervy Roman Nechvátal.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou