Další kolo I.B skupiny A otipoval i malontský Robert Debnár!

0

Nabízíme tak druhý pohled na následující kolo, kdy vedle plánského Lukáše Balogha přidal své postřehy a odhady i obránce Malont Robert Debnár.

SK Sedlec - TJ Malonty, tip: 02

Tenhle zápas je pro mě srdeční záležitost. My jako tým nemáme co ztratit. I když na tomto zápase nebudu, tipuju neprohru hostů.

 

Horní Planá - Kaplice B, tip: 0

Poslední zápas se u nás na hřisti Plané nepovedl a jestli nezaberou, Kaplice si od nich odveze bod - tipuji remízu.

 

Frymburk - Křemže, tip: 1

Jasný zápas, který má daného favorita. Frymburk vyhraje velkým rozdílem už jenom vzhledem ke kvalitě kádru - lídr Koršala se ukáže v plném světle.

 

Trhové Sviny - Velešín, tip: 1

Jasný trhák tohoto kola, kdy hraje třetí s prvním. Pokud chtějí Sviny ještě alespoň pomýšlet na postup, musí jasně vyhrát. Proto tipuji výhru domácích, jinak bude asi o postupu téměř rozhodnuto.

 

Český Krumlov B - SK Planá, tip: 2

Krumlov na jaře neoplývá žádnými super výsledky a Planá si v minulém kole jasně zastřílela. Pokud chtějí bojovat o nejvyšší příčku, Planá musí zvítězit, proto tipuji výhru hostů.

 

Dříteň - Zliv, tip: 1

Jedná se o derby, které bude vyhecované. Dříteň u nás na jaře moc nepřesvědčila, naposledy dostala osm golů v Plané a proto bude chtít debakl odčinit domácí výhrou. 

 

Kamenný Újezd - Nemanice, tip: 2

 Další "malé derby" nedalekých sousedů. Zde tipuji výhru hostů - vzhledem k postavení v tabulce i ke zkušenostem, jak jsme s těmito celky hráli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou