Asi budu muset rozbít prasátko, směje se hráč 21. kola.

0

Dalším vítězem hlasování o hráče kola se v 21. kole stává opět hráč Oseku B. Po předchozím vítězi Karlu Hochovi přebírá štafetu jeho spoluhráč Josef Mráz. Byl nominován za vstřelení prvního hattricku jarní části a svou hrou se podílel na všech čtyřech brankách Oseku v zápase s Lažištěm. Rozhovořil se o svém kuriózním přídělu do branky soupeře, o šancích kandidátů na postup i sestup, a také o svém největším fotbalovém zážitku.


Gratulujeme k vítězství ve druhém kole hlasovací soutěže Sestava kola na našem webu. Stal jste se tím také hráčem kola. Byl jste nominován jako jediný hráč, který vstítil ve 21. kole hned tři branky. To se ve fotbale tak často nevidí. Podařil se Vám podobný kousek už někdy předtím?

"Ve 20. kole jsem dal branky dvě a dlouho jsem vzpomínal, kdy naposled se mi to povedlo. Bylo to v mladších žácích. Teď jsem vzpomínal znovu, kdy jsem dal poslední hattrick a to bylo někdy ve starší přípravce. O to větší jsem z toho měl radost."

 

Čeká Vás teď nějaký příspěvek do klubové kasičky za hattrick?

"Určitě, budu muset něco zaplatit. Hattrick, hráč kola, rozhovor... asi budu muset rozbít prasátko :)"

 

 

Jaký byl ohlas na minulé vítězství Karla Hocha?

"Byli jsme rádi, že to vyhrál někdo od nás. Karel dává gólů spoustu, určitě si to zasloužil."

 

Tabulka se nám začíná pomalu rýsovat. Kdo podle Vás má největší šance na postup a kdo naopak podle všeho sestoupí?

"Tak co se týče vítěze naší skupiny, myslím, že se rozhodne z trojice Lhenice, Sousedovice a my. Už 22. kolo hodně napoví, jelikož máme na domácí půdě právě Lhenice. Sestup nikomu nepřeji, ale nejspíše bych to viděl na Poříčí a Kestřany."

 

Se kterým spoluhráčem na hřišti si nejlépe rozumíte?

"Rozumím si asi se všemi. Nejlépe s těmi, kteří mi dávají dobré přihrávky a nebojí se hrát po zemi i ve složitějších situacích."

 

Pamatujete si váš nejsilnější fotbalový zážitek?

"Pamatuji, moc dobře. Bylo to před rokem, kdy jsem vedl jako kapitán univerzitní tým ČVUT na mezinárodním turnaji v Paříži. V konkurenci 16 týmů z celé Evropy jsme nakonec turnaj vyhráli po penaltách."
 

 

Měl jste možnost navštívit portál fotbalunas.cz? Jak se Vám líbí?

"Portál se mi líbí moc. Hlavně proto, že se věnuje i nižším soutěžím, kterým se jinde nevěnuje taková pozornost. Myslím, že má dobrý potenciál."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou