TIP EXPERTA - 24. kolo KP Vysočiny: Zbyněk Kincl

0

Naším expertem pro 24. kolo je Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka.

 

 

 

 

 

1.FC Jemnicko - TJ Slavoj Třešť TIP :1

Vzhledem k tomu, že se nám podařilo třikrát zvítězit, tak jsme favoritem. Nicméně hosté nebudou chtít prodat kůži lacino. My ale chceme zvítězit.

 

SK Moravské Budějovice - TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou TIP :0

Derby jako hrom. Domácí mají výtečné jaro a hosté nic jistého v záchraně, i když dvakrát vyhráli.. I přes formu domácích bych to viděl na remízu.

 

FK Bohemia Světlá nad Sázavou - TATRAN Ždírec nad Doubravou TIP :0

Ve Světlé by měli vidět dobrý fotbal. Domácí nemohou rozdávat body a hosté rovněž. Takž to vidím na mírnou převahu hostí, ale domácí jim vezmou dva body.

 

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. - FK Humpolec TIP :2

Jasným favoritem je Humpolec. Luka se snaží hrát fotbalově, ale další zápas o záchranu nezvládne.

 

TJ Sokol Herálec - TJ Sapeli Polná TIP :1

Soubuj týmů kteří hrají o dobré umístění v letošním KP. Polná je nebezpečná hlavně doma. Herálec si užívá výbornou sezónu z nováčků, proto doma vyhraje.

 

FC Chotěboř - FC Spartak Velká Bíteš TIP :1

Dpmácí pokud chtějí míchat se špičkou musí doma zabrat a vyhrát. Budou to mít s momentálně skoro zachráněným soupeřem ale těžké. I přesto to vidím na Chotěboř.

 

FK Čáslavice-Sádek - SK Huhtamaki Okříšky TIP :2

Domácí mají jedinečnou šanci se v tabulce posunout výš a oživit šanci na záchranu. Okříšky mají starší zkušené hráče a toho budou chtít využít. Vždyť také nemají nic jistého. Nervózní utkání skončí lépe pro hosty.

 

FC Slavoj Žirovnice - SK Přibyslav TIP :1

Žirovnice je momentálně naladěna vítězně a kráčí k záchraně. Hosté se momentálně nachází v herní krizi, ale minimálně bod si odvezou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou