Tip experta 22. kolo OP Žďárska: Lukáš Sláma

0

Expertem  22. kola Okesního přeboru je Lukáš Sláma z Počítek. S fotbalem začínal v mladších žácích ve Žďáře, kde prošel i dorostem. S dorostem vyhrál Krajský přebor a následně si s ním zahrál divizi. Po přechodu do mužů se rozhodl pro hostování v Herálci, kde  působil dva roky a zahrál si tam 1. A třídu. Jelikož pochází z Počítek, kde i bydlí, tak před čtyřmi lety přestoupil do SK Transformátor Počítky. Tehdy se tu hrála IV. třída, tedy „prales“. Během následujících let se v Počítkách vytvořila skvělá parta a už druhým rokem se zde hraje okresní přebor. V týmu zastává pozici levého obránce.

Křižanov – Nedvědice, Tip1

Křižanov je doma velice silným mužstvem. Má ve svém středu výborně hrajícího kapitána Nobichta. Zde tipuji, že Křižanov doma potvrdí roli favorita a bude chtít v tabulce bojovat o konečné třetí místo.

 

O. Bítýška - Pohledec, Tip 1

 Pohledec je jednoznačně nejslabším celkem tabulky, což se také projeví v Osové Bítýšce. Troufám si říci, že se můžeme od Pohledce dočkat podobného výsledku jako minulý týden. Osová Bítýška vyhraje větším brankovým rozdílem.

 

Hamry - Bohdalov, Tip1

Hamry mají na jaře výbornou formu, ještě neztratily ani bod a dostávají málo branek. Na svém hřišti jsou ještě silnější, a proto si připíší další tři body. V zápase se prosadí jeden z nejlepších hráčů soutěže, Dominik Havlík.

 

Svratka - Rozsochy, Tip 0

Zápas, který může skončit jakkoliv. Oba týmy mají ve svých řadách výborné hráče a opírají se o své střelce. V zápase se prosadí za domácí tým Kulík a za hosty Bureš. Zápas skončí dělbou bodů.

 

N. Ves B - Bobrová, Tip1

Nová Ves bojuje o záchranu a to stejné platí o Bobrové. S Bobrovou jsem měl možnost už na jaře hrát a moc mě nepřesvědčila. Domácí tým se může spolehnout na silnou základnu a výpomoc od hráčů z dorostu či hráčů A mužstva. Nová Ves získá důležité body a Bobrovou porazí.

 

Bory - Počítky, Tip 0

Do Borů pojedeme určitě s pokorou a s chutí bojovat o každý cenný bod, který by se nám ještě hodil. Na hřištích soupeřů se nám hraje lépe než v domácím prostředí. Rozhodně víme o síle a jarní formě domácích, které spoléhají na zkušeného Špačka. I v našem týmu je spousta zkušených hráčů, které doplňují mladíci. Tipuji vyrovnaný zápas.

 

R. Svratka - D. Rožínka, Tip1

Radešínská Svratka bojuje na dálku s Hamry o postup a na domácím hřišti si nemůže dovolit zaváhání. Zápas rozhodne střelec Pavel Kříž, který má výbornou formu a vstřelí minimálně dvě branky. Domácí si musí dát pozor na rychlé protiútoky mladých hráčů z Rožínky. V zápase padne hodně branek.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou