Rozhovor s hráčem 25. kola Petrem Janovským

0

Suchdolští směle míří za postupem do divize. V zatím posledním zápase zvítězili přesvědčivě na půdě SK Rakovník 3:0. Jednou brankou se na této výhře podílel také zkušený útočník Petr Janovský. „Celému týmu se dařilo,“ hodnotil Javorský po uplynulém zápase.

Suchdolští mají v závěru sezóny velmi dobrou formu, kterou potvrdili i v Rakovníku. „Byl to určitě náš nejlepší jarní venkovní zápas. Celému týmu se dařilo. Více než jednu šanci jsme domácím nepovolili,“ hodnotil Petr Janovský. A v zápětí dodal: „Ve druhém poločase jsme hru kontrolovali. Byl to velký rozdíl proti našim venkovním výkonům z počátku soutěže.“

 

Suchdolští nyní ale nemají příliš lehký los. Utkají se totiž ještě se třemi týmy, které hrají o záchranu. „Nemyslím si, že je důležité, jestli hrajeme s týmy z vrchu nebo spodu tabulky. Abych byl upřímný, vůbec nevím, kdo se nachází dole a kdo ne. Při utkání na tom stejně nezáleží. Nikdo nám nic nedaruje,“ řekl jeden z nejzkušenějších suchdolských hráčů.

 

Sám vstřelil v letošní sezóně šest branek, za což mu patří druhé místo mezi klubovými střelci. První Štěpán Kacafírek ovšem nastřílel úctyhodných třicet gólů. A přesně v tomto duchu mluví také Janovský. „Na góly tu máme Kácu. Sice jsem na podzim neodehrál úplně všechno, přesto je šest branek na útočníka málo. Dobrý útočník by měl dát alespoň jednou tolik branek.“

 

Suchdolští jsou v krajském přeboru nováček, když vloni postoupili z 1. A třídy, kterou bezpečně vyhráli. Nyní jsou taktéž na první příčce, tudíž by se dalo říci, že zásadnější rozdíl oběma soutěžemi nepociťují. „V 1. A třídě nemusíte zápasy natáčet a rozhodčí nejezdí v saku,“ pustil se do zajímavého hodnocení Janovský.

 

 

Jeho tým nyní hostí v domácím prostředí Sedlčany. Na podzim nás Sedlčany celkem jasně porazily, navíc jsou o několik málo bodů za námi. Káca říká, že je to zápas roku, ale to on říká o minimálně třech dalších zápasech. Beru to tedy tak, že nás čeká zápas května,“ ukončil Janovský naše povídání. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou