Hráč dvacátého prvního kola David Hnízdil: Abych řekl pravdu, my jako tým netrénujeme vůbec

0

Hráče kola známe. Stal se jím David Hnízdil (26 let) z Kovohutí. V našem rozhovoru nám například prozradil, že jako tým netrénují. Nebo také jaké má osobní cíle a zda ho vítězství bude něco stát.

1. Do sestavy kola jsi se dostal již po několikáté, ale vyhrál jsi poprvé. Máš tušení kolikátá nominace to byla?

 

Je pravda, že do sestavy kola už jsem se párkrát dostal. Nominace mi udělala znovu obrovskou radost jako předchozí dvě, takže naprosto přesně vím, že jsem v nominaci do sestavy kola po třetí a teď to konečně vyšlo a přišlo vítězství.

 

2. Proč myslíš že to přišlo zrovna po tomto zapase? Ocenili lidi tvoje gólové představeni?

Musím se přiznat, že nikdy v životě jsem nedal za zápas víc jak 3 branky. Teď jsem konečně vstřelil za zápas víc branek než jsou ,,3 branky,, a tak jsem tajně doufal, že by to teďka zrovna mohlo přijít. Samozřejmě, že ocenili. Hned po zápase si ze mě spoluhráči dělali srandu, že já takový ,,dřevo,, jsem dal 4 branky. Potom ale v kabině přišla gratulace od spoluhráčů a i od trenéra.

 

3. Když už mluvíme o gólovém představení. Vstřelil si 4 branky, ale bylo to pro tebe tak lehké jak to vypadalo?

Určitě to nebylo tak lehké jak to ve finále vypadá.  První dvě branky jsem dal po výborných přihrávkách mých spoluhráčů, kdy prakticky sám před brankařem jsem ho obstřeloval a že to zapadlo k tyči je spíše náhoda než umění. U třetího gólu jsem se ocitl spíše úplně náhodou, kdy spoluhráč obešel brankaře a já mu „drze“ sebral balon a levou zakončoval do prázdné branky. A čtvrtý gól, musím říct, že patří mezi můj asi nejhezčí gól, který jsem kdy vstřelil, když jsem po výborné přihrávce našeho brankáře Lukáše Jaroše obešel 4 protihráče a zakončil na bližší tyč. Takže z tohoto hlediska si myslím, že se nejednalo až tak o lehké góly.

 

4. Na jaře máš velmi dobrou střeleckou formu ty i cely tým co stoji za zlepšením?

Ano je to pravda. Musím říct, že celá jarní sezóna se mi hodně daří, vypadá hodně povedená, ale ještě nejsme u konce. Do konce zbývá ještě 5 zápasů a doufám, že se bude dařit dále. Za mými góly stojí určitě celý tým. Musím říct, že od začátku sezóny jsme si jako parta padly do oka, v kabině i na hřišti si rozumíme a je to vidět i na výsledcích celého týmu. Všichni makáme na plno a jedeme, zápas od zápasu za vítězstvím.

 

5. Rozhovor s hráčem Kovohuti dělám po několikáté, ale ještě jsem se nezeptal jaké má tým s tak skvělou formou tréninky?

 

Abych řekl pravdu, my jako tým netrénujeme vůbec. Je to samozřejmě škoda, že k tomu přistupujeme tahle, ale bohužel tak to je. Každý z nás má práci od rána do večera nebo holt práci v Praze. Někteří z nás chodí trénovat individuálně, buď běhat, nebo jen tak se protáhnout sám na hřiště.

 

 6. Týmové cíle už víme, ale máš ty nějaký osobni cil? Nebo zůstaneš u obligátního. Hlavně chci pomoci tymu?

 

Já zůstanu u toho obligátního. Fotbal je týmová hra a já jsem strašně vděčný za to, že právě tady v Kovohutích můžu hrát a že týmu pomáhám svými góly. Máme tu výbornou partu lidí, stojíme za sebou na hřišti i mimo hřiště a tak si myslím, že to tak má být.

 

7. Jan Neliba řekl, ze ho cena hráč kola bude něco do kabiny stát. Myslíš že to potká i tebe?

 

Samozřejmě že bude stát. V kabině se o tom hodně bavíme a hodně mezi sebou řešíme lidi, hráče a i samotné rozhovory. Myslím si, že nějakou flašku na dokopný mě to bude určitě stát. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou