V žácích mě chtěli do Bohemky, ale bál jsem se, že na to nemám, lituje hráč kola Libor Žák

0

Jako každý čtvrtek vám přinášíme rozhovor s hráčem kola. Tentokrát se jím stal obránce Lažiště Libor Žák. Podívejte se, co všechno nám prozradil.

Co říkáte na svoje ocenění?

Tak určitě mě to potěšilo, ale nějak na oceněních nelpím.

 

Jak zatím hodnotíte jarní výkony svého týmu?

Bohužel na jaře se nám nedaří podle představ. Ztratili jsme zbytečné body v Bernarticích a Hradišti. Je to pro mě i pro celý tým trochu zklamání, ale po podzimu nám odešli tři hráči základní sestavy a naivně jsme si mysleli, že je dokážeme nahradit což se tak úplně nepovedlo. Hráči , kteří přišli z nižší soutěže potřebují čas na aklimatizaci. Bude chvilku trvat než si to zase sedne.

 

Myslíte, že máte ještě reálnou šanci na postup? 

Půjdeme zápas od zápasu a pokusíme se vše vyhrát. Uvidíme, na co to bude stačit.

 

Jaké byly vaše fotbalové začátky? 

První fotbalové krůčky jsem udělal na hřišti ve Strakonicích kam mě přivedli rodiče. Táta se stal rovnou i mým prvním trenérem. Rodičům za všechno moc děkuji.

 

Čeho byste chtěl ještě v kariéře dosáhnout?

Nějaké cíle čeho bych chtěl dosáhnout už si nedávám. Možnosti hrát fotbal na vyšší úrovni jsem měl, ale svojí blbostí jsem toho nevyužil, takže teď zkusit postoupit s Lažištěm do kraje.

 

Co přesně znamená ta blbost?

V žácích mě chtěli do Bohemky. Šel jsem tam na hostování, ale nevydržel jsem tam. Byl jsem mladý a bál jsem se, že na to nemám. Tak jsem se chtěl vrátit a to se taky stalo

 

Co říkáte na web www.fotbalunas.cz ? 

Nápad se mi líbí. Je jen dobře, že tu něco takového vzniklo.

 

Jaké máte jiné koníčky mimo fotbal?

Mam rád veškerý sport. Tenis, hokej atd. Mimo sport je to internet, rodina a přítelkyně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou