Rozhovor s Hráčem 23. kola 1.B třídy sk. B MSKFS Miroslavem Knápkem z FK Stará Bělá

0

Největší adept na hráče minulého kola s přehledem vyhrál hlasování čtenářů našeho webu. Miroslav Knápek rozhodl svým hattrickem domácí utkání proti Velké Polomi (4:1). Ziskem 65% hlasů nenašel v anketě soupeře. Níže s tímto hráčem přinášíme krátký rozhovor.

 

Rozhovor s hráčem kola jsem začal otázkou ohledně průběhu úspěšného zápasu, který Mirkovi vynesl nominaci do sestavy kola potažmo vítězství v anketě hráč kola..?

V krásném počasí jsme si zahráli pěkný fotbal. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a proměnili jsme i nějaké šance. Ve druhém poločase jsme přidali čtvrtý gól a zápas s přehledem dovedli do vítězného konce a potvrdili zlepšené výkony a hlavně výsledky z posledních kol.

Druhá otázka jak jinak musela směřovat ke třem vstřeleným gólům, které rozhodly utkání..?

U prvního gólu mi poslal obránce Dziža dlouhý centr do šestnáctky, a já jsem hlavičkoval z hranice šestnáctky k pravé tyči a brankář na to naštěstí nedosáhl. Druhý gól padl po přihrávce Romana Brachtla, který mi poslal míč tak jak jej potřebuji do běhu, nejprve jsem střílel přes obránce, hostující brankář první střelu vyrazil, ale poté jsem se dostal k dorážce a podél brankáře jsem zvýšil na 2:0. Třetí gól byl z penalty, která byla nařízena po ruce soupeře v pokutovém území.

Fotbalisté Staré Bělé v posledních kolech předvedli šňůru vítězných zápasů a tak další otázka zněla, jaké jsou ambice týmu v této sezóně..?

Teď když se nám teď podařila šňůra čtyř vítězných zápasů, tak kluci začínají pokukovat po čele tabulky, ale na postupové první místo je pořád daleko. Uvidíme po dalších zápasech s jakými výsledky dopadnou. Teď se připravujeme na derby o ostravský Bělský Les proti Ostravě-Jih. Hrajeme na hřišti u Základní školy Kosmonautů, kde jsem chodil na základku a ještě jsem tam nehrál. Na tento zápas se velmi těším, škoda jen, že proti nám nenastoupí můj brácha Tomáš, který je hráčem Ostravy-Jih, ale teď je mimo Českou republiku, konkrétně ve Skotsku.

Dále jsem Mirka požádal o pár slov o týmu, případně o lidech, kteří se o chod týmu starají..?

V týmu máme vesměs mladé kluky, které jsme loni v létě doplnili my starší, vyjma mě ještě Lukáš Nenička a Roman Mika. Spolu s nestárnoucím Vlastou Stařičným jsme taková starší čtverka, takže si myslím, že teď je to naše mužstvo správně vyvážené. Jinak bych ještě chtěl podotnout, že výbornou práci a velkou zásluhu na našich výsledcích má hlavně trenér Kovář. V Bělé se o nás dobře stará Tomáš Popelář. Na hřišti se postavila nová budova, takže máme krásné zázemí. Tomáš s námi prožívá všechny zápasy. Po první domácí ztrátě (remíza s Dolní Lhotou 1:1) nám pustil jen studenou vodu. Od té doby doma vyhráváme a teče nám teplá, za což bych mu chtěl poděkovat.

Mirek se k fotbalu vrátil po roční pauze před touto sezónou, poslední otázka tedy mířila k tomu, co jej přimělo se vrátit do kádru Staré Bělé..?

V mužích jsem hrál fotbal 14 let bez přestávky. Kromě půlroku v divizní Orlové hraji pořád ve Staré Bělé. Uř jsem byl trošku unavený a fotbal mě přestal bavit a naplňovat. Řekl jsem si, že s fotbalem skončím, ale fotbal mi zase začal chybět. Když mi pak loni v létě zavolali kluci (Nenička s Mikou), že se vrací, tak jsem se rozhodl, že do toho půjdu s nimi a teď toho nelituji.

Tímto uzavřel rozhovor 35 letý útočník, kterého doma podporují manželka Andrea, dcera Terezka (7) a syn Vojta (4).

Za fotbalunas.cz děkuji za rozhovor

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou