Hráč kola Martin Pavlíček: Chceme mít klidný závěr soutěže

0

 

Našemu webu odpověděl na pár otázek Martin Pavlíček, hráč FC Zubří. 

 

 

Gratulujeme k vítězství v anketě. Minulý zápas se vám hodně povedl, vstřelil jste dvě branky. Můžete je našim čtenářům popsat z vašeho pohledu?

Děkuji, ocenění si moc vážím.  Ano dal jsem dva góly. První jsem dorazil do prázdné brány, kdy Viktor F. svoji šanci ještě nedal, ale já byl u odraženého balónu nejrychleji. Na druhý gol mi nahrál skvěle Karel Drda a já jsem předskočil skluzem hostujícího stopera a trefil se podruhé.

 

I přes vítězství se Zubří nachází spíše ve spodní části tabulky. Co vašemu týmu chybí k lepšímu umístění v tabulce? 

Asi nám chybí i trocha štěstí. I když jsme v zápase lepší jak soupeř, nedokážeme ho dotáhnout do vítězného konce. A soupeř nám pak dá gol z jedné akce. Je to pro nás kruté, ale je to tak. Tým máme totiž docela dost kvalitní a určitě patříme na vyšší tabulková místa.

 

V kolika letech a kde jste s fotbalem začínal?

Začínal jsem asi v osmi letech, kdy jsem začal hrát za zuberskou přípravku a po půl roce za mladší žáky.

 

Máte fotbalový vzor?

Líbí se mi hodně styl Tomáše Rosického, který má neskutečný tah na bránu a skvělou techniku. I když je už v letech, stále ho obdivuji.

 

Věnujete se i jinému sportu?

Jsem celkem aktivní člověk. Rád si zkusím jakýkoliv sport, v součastné době se asi nejvíc věnuju ještě kolu. Naopak nesnáším plavání, to je pro mě nuda.

 

Jste v Zubří spokojen?

Ano, v Zubří jsem spokojen. Máme skvělou partu, kluci drží při sobě, i když se třeba nedaří a tak nemám důvod jít někam jinam.

 

Zubří, to je hlavně házená. Nestojí v Zubří fotbal mimo dění a zájem fanoušků?

To je častá otázka na nás zuberské fotbalisty. Ano v Zubří je sport číslo jedna házená, ale i my fotbalisti míváme slušnou diváckou kulisu. Osobně si myslím, že pokud by v Zubří nebyla házená, hraje Zubří minimálně v divizi, protože i mezi házenkářema jsou velice šikovní kluci.

 

Do konce sezóny ještě pár zápasů zbývá. S jakým cílem do nich půjdete?

Určitě nechceme hrát o záchranu. Chceme se s předstihem udržet v soutěži a mít tak klidný závěr soutěže.

 

Který tým tipujete na postup?

Tohle je těžká otázka. Aspirantů je tam hodně. Slušovice by výš chtěly, ale na jaře se jim moc nedaří, nahoře je i Podlesí, ale to mě výkonem moc neoslnilo. Ale může to být klidně někdo jiný, naše soutěž je moc vyrovnaná.

 

Sledujete MS v hokeji, které právě probíhá?

Určitě se snažím sledovat naše, ale pokud je nějaký atraktivní zápas, tak se podívám. Ale viděl jsem třeba hrát i Rakousko s Německem, a to byl taky slušný zápas. Hlavně letos padá hodně golů, což diváci mají rádi.

 

Slyšel jste už o webu fotbalunas.cz? Jak tento projekt hodnotíte?

Jelikož se starám o zuberský fotbalový web, tak vyhledávám, kde se co o nás píše, takže sem se dozvěděl o tomto projektu přes internet. Tento projekt určitě hodnotím kladně, jelikož i my amatérští fotbalisté jsme někde vidět a přeju tvůrcům projektu hodně sil, protože si dokážu představit, kolik to stojí úsilí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou