Hráč kola Tomáš Heger - Luhačovice beru jako výzvu

0

 

Tomáš Heger, hráč FC Luhačovice, odpověděl našemu webu na několik otázek.

 

Gratulujeme k vítězství v anketě. Minulý zápas se vám povedl, vstřelil jste první a vítěznou branku utkání. Můžete ji našim čtenářům popsat?

Balón se dostal na pravou stranu, z ní přišel centr na zadní tyč, já si ho zpracoval a uklidil ho k tyčce.

 

Vypadalo to, že Luhačovice chytly formu, ale v předminulém zápase jste prohráli na půdě posledních Vizovic. Jak k tomu došlo?

Zápas nám vůbec nesedl. Místo toho abychom se prezentovali naši hrou, kterou se předvádíme v domácích zápasech, tak jsme od ní nepochopitelně ustoupili a přizpůsobili se hře Vizovic a to byl největší kámen úrazu. Z toho plynulo, že jsme si nevytvořili skoro žádnou gólovou šanci a bez šancí góly nepřijdou a soupeř se sám neporazí.

 

V kolika letech a kde jste s fotbalem začínal?

Začal jsem v 6 letech v oddílu FC Velké Karlovice + Karolinka, kde jsem začínal v přípravce.

 

Kterými týmy jste za svou kariéru prošel?

Prošel jsem celkově 4 kluby. Začal jsem v FC Velké Karlovice + Karolinka, kde jsem hrál až do svých 13 let. Poté jsem se dostal do kategorie starších žáků U14 do Sigmy Olomouc. Zde jsem byl rok a pak jsem se vrátil zpátky do Velkých Karlovic. Po půl roce jsem zamířil do Zlína do U15, kde jsem prošel všemi zbylými kategoriemi až k B-mužstvu. Odtud jsem se už na podzim dostal na hostování do Luhačovic, které mi bylo prodlouženo i na jaro.

 

Co vás vedlo do Luhačovic?

Dostal jsem nabídku od vedení klubu jít pomoct Luhačovicím se záchranou, protože úvod sezóny se jim nevydařil. Kývnul jsem na ni a vzal jsem ji jako na novou výzvu.

 

Která sezóna a v kterém týmu byla pro vás osobně nejúspěšnější?

Nevím, která sezóna byla tou nejúspěšnější, ale mám jednu, na kterou rád vzpomínám. Bylo to ve Zlíně v kategorii U17, kde jsme obsadili přední příčky a měli jsme i delší vítěznou šňůru a to tuším 8-9 zápasů bez porážky.

 

Luhačovice se nachází ve středu tabulky. Co vašemu týmu chybí k umístění na předních příčkách?

Prezentovat se hrou, kterou předvádíme v domácím prostředí i venku a udržet koncentrovanost v zápase až do posledních minut. To je to co nám chybí. Tým má kvalitu a určitě si zasloužíme být v první polovině tabulky.

 

Do konce sezóny ještě pár zápasů zbývá a Vsetín si drží náskok několika bodů. Myslíte si, že vedení udrží a postoupí?

Osobně si myslím, že Vsetín si to pohlídá a postoupí do Divize. Mají zkušený tým a dobře rozehranou sezónu.

 

Příští utkání hrajete v Rožnově, jak vidíte šance Luhačovic na vítězství.

Rožnov disponuje dobrým týme, takže zápas bude určitě těžký. Pokud ale my přistoupíme k zápasu jako ke všem domácím zápasům, tak můžeme pomýšlet i na vítězství.

 

Sledujete MS v hokeji, které právě probíhá?

Ano sleduju. Zápasy Českého národního týmu jsem viděl všechny a dnes se budu opět dívat na zápas proti Finsku. Věřím, že naši vyhrají!

 

Slyšel jste už o webu fotbalunas.cz? Jak tento projekt hodnotíte?

Ano slyšel jsem o něm a hodnotím ho velmi pozitivně. Je přehledný a zajímá se i o nižší české soutěže což je velké plus. Takový portál tady u nás chyběl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou