"Jsem spíše Jarda Lipůvky než Jágr", říká hráč kola Michal Macko

0

     Fotbalu se věnuje od šesti let, kdy začínal v FK Dobromilice. Odtud zamýřil do Lerku Prostějov. Následně zamířil do Lipůvky a poté do Rakouska. Když se ze zahraničí vracel padla jediná volba jeho návratu a to ASK Lipůvka, kde se mu líbí nejvíce. Osmadvacetiletý fotbalista říká, že se necítí jako Jágr, na postup v Lipůvce nemyslí a nálada v kabině je dobrá.

V posledním zápase jste řídil obrat s Olomučany. Byl jste u všech branek, tedy něco jako Jarda Jágr. Je to u Vás zcela běžné, jste takový Jágr Lipůvky?

Jsem spíš teď Jarda Lipůvky než Jágr :D. V zápasech mám dost vyložených šancí, ale nedaří se mi je bohužel proměňovat,takže jsem rád,že to teď vyšlo :).Doufám, že už jsem tu smůlu prolomil. 

Lipůvka v posledních zápasech ztratila kontakt s čelem tabulky. Čím si to vysvětlujete?

Máme celkem dost šancí, ale jak jsem zmiňoval výše, nedaří se nám je proměňovat. Na gól se strašně nadřeme a pak dostaneme branku z ničeho. K fotbalu je potřeba štěstí a to nás teď nedoprovází.

 

Jaká je nálada v kabině, když se bodově ztrácí? Jak to vypadalo po výprasku v Šošůvce?

Nálada v kabině je vždycky dobrá. Hrajeme pro radost a nad postupem neuvažujeme. V Šošůvce proběhla nějaká výměna názorů, to je jasný. Nikdo nejede prohrát a ještě k tomu takhle. Pak jsme se tomu, ale zasmáli, neboť i Barcelona někdy dostane výprtask. Prostě to nesedlo.  

Prozraďte nám, jaký jste měl sportovní, fotbalový sen?

Samozřejmě, asi jako každý fotbalista, hrát ligu mistrů a tu vyhrát.


Máte nějaké oblíbené hráče či mužstvo?

Ronaldinho, Messi....Barcelona 

 

Kam byste se chtěl podívat popřípadě jaké akce byste se chtěl zúčastnit (sportovní nebo v běžném životě)?

Teď mě zrovna nic nenapadá :D 

Máte nějaké životní motto popřípadě cíl?

 

Držím se jednoho, kterým se řídí náš spoluhráč a matador Jirka Kovář, který tvrdí : „Hlavně zdraví" :) 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou