Plzeň - Město | III. třída - Dan Červený se umístil na prvním místě v anketě Hráč kola!

0

Hlasování o Hráče kola plzeňské městské soutěže, konkrétně III. třídy, je úspěšně za námi a na prvních dvou místech se umístili borci z týmů, které odehrály šlágr uplynulého kola, a sice Košutka B - Hradiště. První místo obsadil Dan Červený, stříbrnou příčku si vybojoval Patrik Vařeka a na třetím místě byste objevili Tomáše Bláhu.

Další hráčem Hradiště, který získal prventsví v anketě Hráč kola, je šikovný útočník šestého týmu soutěže Dan Červený. Tento střelec byl v základní sestavě v těžkém utkání proti Košutce B a vedlo se mu na výbornou. Dokázal totiž vstřelit branku a pro svůj tým tak pomohl k remíze, kterou Hradiště jistě muselo brát, neboť Košutka doma neprohrává. Forvard Tornáda získal celkově 52 % všech hlasů.

 

Na druhém místě se umístil další střelec ze zmiňovaného zápasu. Patrik Vařeka z Košutky B se na remíze svého týmu podílel jednou brankou. I díky tomu Košutka získala body, když vyhrála na penalty. Dál se tedy drží prvnímu celku na dostřel. Vařeku k tomu pomohl nejen přesnou trefou, ale i parádní defenzivní prací. Celkem od vás získal 20 % hlasů.

 

Třetí místo si svými výkony vybojoval Tomáš Bláha, který hájí barvy vedoucího celku tabulky Vodních staveb A. Jeho tým v soutěži skutečně válí a sbírá výhru za výhrou. V posledním odehraním kole se středopolař podílel na výhře proti týmu Slovan Spoje B jednou vstřelenou brankou. Díky tomu si vysloužil značné množství hlasů v naší anketě, konkrétně pak 16 %.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou