Hráčem 21. kola se stává František Tůma

0

Hráčem 21. kola I. B třídy sk. A zvolili fanoušci webu fotbalunas.cz záložníka chotěbořské juniorky Františka Tůmu. Ten svými dvěma brankami přispěl k přesvědčivé výhře Chotěboře B nad Černovicemi, a i díky němu má tak chotěbořská rezerva stále reálnou šanci vyšplhat až na druhé místo v tabulce, protože na druhý Kostelec ztrácí již pouhé tři body. 

 

 

 

 

Druhá příčka patří patří humpoleckému útočníku Jakubu Prokopovi, který se svým týmem připravil lídra soutěže Ledeč nad Sázavou na jeho vlastním hřišti o jarní neporazitelnost. Prokop se nejprve trefil po půlhodině hry, kdy dostal hosty z Humpolce do vedení. Ten nejlepší kousek si však nechal až na samotný závěr utkání. Za nerozhodného stavu 2:2 si v 81. minutě vzal totiž znovu slovo a rozhodl o překvapivém vítězství 2:3.

 

Na třetí pozici zvolili fanoušci budíkovského středopolaře Jana Zoura. Ten, společně se spoluhráčem Lukášem Kavkou, diktoval tempo domácího týmu v důležitém utkání Budíkova s Lípou, který domácí fotbalisté zvládli, zvítězili nad Lípou 4:2 a udělali velký krok k záchraně v soutěži.

 

Naopak zcela nečekaně zůstal až pod stupni vítězů výše zmíněný Lukáš Kavka. Dobronínský snajpr dokázal svůj hattrick zkompletovat již v prvním poločase a stal se oprávněně hvězdou utkání. Ovšem jeho fanoušci již nebyli dostatečně aktivní, a proto se Lukáš Kavka neprosadil mezi nejlepší tři hráče 21. kola I. B třídy sk. A, které jste zvolili vy, fanoušci webu fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou