Hráčem 21. kola se stává Martin Kerouš

0

S obrovským náskokem zvítězil v hlasování o hráče 21. kola I. A třídy sk. A pacovský Martin Kerouš. Po Josefu Pavelcovi se jedná o dalšího zástupce pacovské defenzivní řady, který vyhrál čtenářské hlasování. Martin Kerouš si po nedělním utkání Pacova v Leštině vysloužil od trenéra pochvalu a nominaci do ideální sestavy kola. Pacovská defenzivní řada v čele s Keroušem na leštinském hřišti zafungovala na výbornou, když dokázala zpacifikovat veškeré útočné snahy soupeře, ani jednou neinkasovala a odvezla si z Leštiny cenné tři body po vítězství 2:0. 

 

 

 

 

Na druhou pozici vynesly hlasy fanoušků pohledského forvarda Michala Sobotku, jenž si ve víkendovém domácím utkání připsal na svoji pažbu hned dva zářezy a byl tak nejvýraznější osobou při výhře Sokolu Pohled nad nepřijemným soupeřem z Havlíčkovy Borové.

 

Třetí příčka v hlasování patří Filipu Dymáčkovi. Ten zajížděl s celým věžnickým týmem do Dobronína jako náhrada za početnou marodku, která Věžnici trápí, avšak v průběhu utkání se stal jasnou hvězdou věžnického sobotního odpoledne. Už v osmé minutě otevřel skóre utkání, a když domácí dokázali po hodině hry srovnat, vzal si Dymáček slovo podruhé v 81. minutě a rozhodl. 

 

Do TOP 3 našeho hlasování o hráče 21. kola se nedostal například Tomáš Filípek, který se v dresu Kamenic proti Habrům prosadil taktéž dvakrát a velel tak k příjemné výhře 4:1. Hlasy nestačily do nejlepší trojky ani zkušenému brankáři Havlíčkova Brodu B Ivanu Rezničenkovi. Ten svým perfektním výkonem podržel spoluhráče při vyrovnaném a fotbalově nadprůměrném utkání s rezervou Pelhřimova. 

 

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Martin Kerouš (TJ Slavoj Pacov) - 76% 

2. Michal Sobotka (TJ Sokol Pohled) - 8%

3. Filip Dymáček (TJ Věžnice) - 5%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou