Mužem 17. kola je Miloš Schuster

0

Týmu SK Mladé B se jaře daří. Uhrál nejvíce bodů a v posledních dvou anketách o Muže kola vyhrávají se stejnou dominancí, jako například poslední zápas v Borovanech. Po Tomášovi Linhartovi, který vyhrál minulé kolo se nyní stal vítězem Miloš Schuster. Za ním skončil jeho spoluhráč Daniel Scheicher a nejlepší trojici uzavřel František Valtera z TJ Spartak Trhové Sviny B.

1. Miloš Schuster ( SK Mladé B ) - 81%

Jeho týmu se na jaře daří. Z možných 15 bodů, uhráli hráči Mladého B 13. Na hřišti Borovan to byla jednoznačná záležitost a při výhře 7:1 se Schuster zaskvěl dvěma góly.

2. Daniel Scheicher ( SK Mladé B ) - 11%

Zápas v Borovanech pro něj nezačal zrovna šťastně, když šli po jeho chybě domácí do vedení. Svoji chybu, ale napravil brankou na 1:2 pro Mladé B a jeho gól by při vysoké výhře nakonec vítězný.

3. František Valtera ( TJ Spartak Trhové Sviny B ) - 5%

Nejlepší trojici uzavírá František Valtera ze Svinů. Při výhře svého týmu proti Lišovu B se sice nezapsal mezi střelce, ale ve 45 letech patřil mezi nejlepší hráče zápasu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou