Hráčem 21. kola se stává ... Hynek Ráček

0

Hráčem 21. kola se stal, záložník Hynek Ráček z Velkého Meziříčí B, který o víkendu pomohl svými dvěma góly k vítězství svého týmu nad zachraňující Vladislaví (3:0). Hynek nedokázal v prvním poločase proměnit penaltu, ale ve druhém poločase napravil toto zaváhání a dokázal vstřelit dva krásné góly, které mu pripravil dvorní nahrávač Bouček. O výsledcích rozhodovali spoluhráči, přátelé a hlavně všichni fotbaloví fanoušci webu fotbalunas.cz.

Hlasování o nejlepšího hráče vyhrál suveréně velkým rozdílem starší dorostenec Hynek Ráček, který získal od svých příznivců 49 % a nechal za sebou druhého Karla Nováčka, který se vrátil po zranění a znovu dokázal nastartovat svůj Budišov. Jeho tým o víkendu porazil rezervu Třebíče 3:2 na svém hřišti. Na třetím místě se umístil záložník Lukáš Jurnečka ze Žďáru B, který dokázal v Hrotovicích vstřelit ,,hattrick" a získat ze svým týmem důležité tři body k záchraně, kdy jeho tým vyhrál v Hrotovicích 4:1 a to ještě hrál Žďár B od 4. minuty v 10 lidech, protože se vážně zranil L. Filippi, ale žádného hráče neměli bohužel hosté na střídačce. Chtěl bych osobně vyzdvihnout ještě dva hráče a to Filipa Coufala z Koutů a Michala Šmídu z Vrchoviny B, kteří se oba podíleli v zápase ,,hattricky". Ve čtvrtek bude s hráčem na stránkách fotbalunas.cz velký rozhovor.

 

 

 

Výsledky 21. kola:

 

1. Hynek Ráček (Velké Meziříčí B)                 49 %

 

2. Karel Nováček (Budišov)                           15 %

 

3. Lukáš Jurnečka (Žďár B)                           12 %


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou