Rozhovor s hráčem 20. kola OP Cheb, Michalem Štěpánkem

0

Vaše hlasování o hráče 20. kola okresního přeboru Cheb vyhrál útočník Tří Seker, Michal Štěpánek. V tomto článku si můžete přečíst rozhovor s tímto hráčem.

 

Jak jste se dostal k fotbalu? 


S fotbalem jsem začal o něco později než většina mých spoluhráčů, tedy až od mladších žáků. Paradoxně jsem začínal právě na Lokomotivě Mar. Lázně. Nejdřív jsem ale dlouho chodil pozorovat tréninky, než jsem se odhodlal a přihlásil se. 


Jak byste nám ohodnotil vlastními slovy utkání? 


Protože se s klukama z Lokomotivy dobře záme, bylo to pro nás takové derby. Já jsem s většinou z nich dříve hrával za Viktorii M.Lázně. Také jsme věděli, že Lokomotiva má na domácím hřišti dlouhou šňůru neporazitelnosti, takže to nebude lehké. Základem bylo, abychom se sešli v silné sestavě, což se také stalo. Hned od začátku jsme na soupeře vlétli, dostali ho pod tlak, což nám přineslo vedení. Do poločasu jsme vstřelili soupeři 5 banek a tím si zajistili dostatečný náskok do druhé půle. Bohužel ve druhém poločase jsme díky náskoku polevili. Soupeř se probral a hra se vyrovnala. Do konce utkání jsme měli ještě několik dobrých šancí, které jsme ale již nedokázali proměnit, naopak jsme jednu branku obdrželi. 


Jak by jste popsal branky, které jste proti M. Lázním vstřelil? 


První branku jsem vstřelil po standardní situaci, při níž náš kapitán Tunder poslal dlouhý míč za obranu. Obránci Lokomotivy včas nezareagovali na můj náběh a já jsem se tedy octl před gólmanem hostí sám. Poté stačilo přehlavičkovat míč přes vyběhnutého gólmana a tento zapadl do prázdné brány.  Druhý gól byl spíše šťastlivý. Dostal jsem přihrávku od levého záložníka na střed hřiště těsně za velkým vápnem. Měl jsem poměrně dost prostoru, proto jsem si míč jen přistrčil a vystřelil. Střela byla razantní, nikoliv technická a díky nerovnosti terénu míč před gólmanem nadskočil a tento už nestačil zareagovat, takže šťastná trefa. 


Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku sezóny? 


Nyní se nacházíme na středu tabulky, ale za poslední kola jsme stáhli bodový náskok týmů  před námi, proto věřím, že se do konce sezóny ještě posuneme o několik pozic směrem vzhůru. Úspěch bude hlavně záležet na tom, zda se budeme scházet i na venkovní zápasy což bývá vždy trochu problém. 


Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění? 


Tak jako většině hráčů se ani mně zranění nevyhýbala. Již v 15-ti letech jsem prodělal operaci kolene do kterého mi byl "zašroubován" šroub, který mi zůstal dodnes. Jako nejvážnější ale považuji otevřenou zlomeninu bérce, kterou jsem utrpěl při střetu s gólmanem Toužimy. Je to již asi 12let, ale dodnes se noha občas zničeho nic ozve. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou