TIP Experta - 21. kolo III. sk. A Třebíč - Aleš Kolařík

0

Pro další tip experta ve 3. třídě sk. A jsem si pozval Aleše Kolaříka z Rapotic, který chce jít ve stopách svého dědy. Aleš už pátým rokem vede žákovské mužstva Rapotic. Nikdy na fotbalovém trávníku nezářil, ale o to větší chuť a pýli má v činnosti trenérské a funkcionářské. Dále zastává funkci vedoucího mužstva u "A" týmu, kde sbírá trenérské zkušenosti v kategorii dospělých.  Jeho vizí je vidět konkurence schopné Rapotice, s širokou a kvalitní mládežnickou základnou, jako to bylo v dřívějších dobách za působení jeho dědečka p. Jana Kolaříka - výborného dlouholetého hráče a trenéra Rapotic. 

SFK Dukovany – Radkovice  1

 

Nováčka soutěže čeká druhé domácí utkání  v řadě. V minulém kole Dukovany zvládly duel o „šest bodů“ se Svatoslaví a právě tento bodový zisk budou chtít potvrdit. Avšak Radkovice jsou nevyzpytatelným soupeřem. Nebezpečné jsou zejména na domácím hřišti, kde v minulém kole porazily 5:0 Koněšín. Přesto věřím více domácím, kteří mohou využít posil z áčka. 

 

FC Svatoslav – Rapotice  2

 

Zde se pokusím udržet nadhled. Další záchranářský duel. Nám se na jaře nedaří a se ziskem pouhého bodu jsme zabředli do bojů o záchranu. Svatoslav v minulém kole prohrála stejně důležitý zápas v Dukovanech a rozhodně nebude snadným soupeřem. Hlavně na domácím hřišti jsou hráči Svatoslavi velmi nepříjemní. Přesto věřím, že konečně ukážeme svůj potenciál a zvítězíme. 

 

Rouchovany – Náměšť „C“ 1

 

Pro mě jednoznačný zápas. Rouchovany jsou velmi silný protivník s rychlým přechodem do útoku, kde si velmi rozumí mladý útočník Polášek se zkušeným borcem Slabým, který přišel z Vladislavi. Náměšť má na jaře výsledky jako na houpačce a v Rouchovanech se to jen potvrdí. Po domácím vítězství s Mohelnem přijde porážka.

 

Mohelno – Pyšel 2 

 

Velmi těžký zápas na tipování. Pyšel má formu, kterou potvrdil impozantním vítězstvím nad silnými Myslibořicemi 7:1. Mohelno je však doma velmi nepříjemné a na jaře se opírá o střelce Iva Fortníka, který organizuje hru Mohelna. Favoritem je však pro mě přeci jen Pyšel.

 

Myslibořice – Valeč  1

 

Derby zápas, stát se může cokoli. Domácí se musí rychle oklepat z vysoké porážky v minulém kole.  Valeč na jaře zvítězila pouze v Náramči. Naopak Myslibořice doma na jaře neztratili ani bod, což prokáží i v tomto utkání a zvítězí. 

 

Sokol Hrotovice – Budišov „B“ 1

 

Jednoznačné utkání. Budišov na jaře bodoval pouze v Koněšíně, kde navíc vyhrál pouze 1:0. Favoritem jsou pro mě domácí, kteří mají kvalitní mužstvo a doma jsou velice důrazní a nepříjemní, navíc střílí hodně branek. 

 

TJ Hartvíkovice – Koněšín 

 

Překvapení se konat nebude. Hartvíkovice potvrdí roli lídra soutěže vysokým vítězstvím. Proti Koněšínu mluví téměř vše. Nejméně nastřílených branek, nejméně bodů = poslední místo. Hartvíkovice nebudou mít těžkou práci a vylepší své postavení v tabulce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou