TIP Experta - 17. kolo - Tomáš Linhart SK Mladé B

0

V sobotu dopoledne odstartuje 17. kolo na Akře, kam přijede rozjetý Římov. Ve druhém sobotním utkání pak na sebe narazí týmy z opačných pólů tabulek. Vedoucí Srubec zajíždí k poslední Včelné. Nedělní program pak bude pokračovat na hřišti Dobré Vody, která se utká s aktuálně druhým týmem tabulky ze Slavče. Pokud se zmobilizují Borovany B, pak přivítají nejlepší tým jara SK Mladé. Trhové Sviny B měly minulý víkend volno a další domácí zápas je čeká s rezervou Lišova. Program pak uzavře duel mezi Štěpánovicemi a Černým Dubem. Tentokrát je naším tipovacím expertem Tomáš Linhart z SK Mladé B.

TJ Spartak Trhové Sviny B –SK Lišov B tip -1 ( neděle 10.5. – 16:00 )

Lišov by Trhové Sviny mohl dost potrápit, hlavně pokud budou posíleni o šikovné kluky z dorostu, ale i přes to si myslím, že si Trhové Sviny pohlídají výhru na domácí půdě a budou brát všechny body.

FK Calofrig Borovany B –SK Mladé B tip -2 ( neděle 10.5. – 15:30 )

Domácí měli nějaké problémy, díky kterým prohráli poslední zápas 3:0 kontumačně. Nám se v jarní části velice daří, a proto přijedeme s velkými ambicemi a touhou odvézt si všechny body.

TJ Akra České Budějovice –TJ Sokol Římov tip -2 ( sobota 9.5. – 10:30 )

Akra má velké problémy se sestavou, ve které jim chybí několik zraněných hráčů, proto se přikláním spíše k výhře hostů z Římova.

SK Včelná –TJ Slavoj Srubec tip -2 ( sobota 9.5. – 17:00 )

Včelná je sice na poslední příčce tabulky, ale je to soupeř, který dokáže potrápit, hlavně na domácí půdě. I přesto si, lídr tabulky ze Srubce pohlídá výhru.

TJ Sokol Štěpánovice –TJ Slovan Černý Dub tip -1 ( neděle 10.5. – 17:00 )

Velice zajímavý zápas, Černý Dub se drží na vrcholu tabulky, ale Štěpánovice si na vlastním hřišti budou chtít zlepšit reputaci u svých diváku a vyhrají.

SK Dobrá Voda B – TJ Slavče tip –2 ( neděle 10.5. – 15:00 )

 Přikláním se k výhře hostů, kteří jsou v dobré formě, narozdíl od domácích a budou se snažit další výhrou stáhnout náskok na první Srubec.

 

Úspěšnost tipů v minulém kole: 16. kolo - René Janoušek ( TJ Slavoj Srubec ) -  3/6


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou