Filip Kaňa – 16 branek? Chci to zopakovat

0

Filip Kaňa útočník Sokola Narysov, šestého celku v soutěži III.třída skupina A Středočeského kraje. Filipovi je 26 let a nastupuje na pozici útočníka, ale v případě nouze dokáže naskočit i v zadních řadách. Díky svým střeleckým schopnostem se řadí mezi přední střelce celé soutěže a pomáhá tak celému svému týmu k bodovým ziskům. 

Ahoj Filipe. Po podzimní části jsi nejlepším střelcem svého týmu a zároveň patříš ke střelecké špičce soutěže. Kolik branek jsi již zaznamenal a máš nějaký stanovený počet, který si chceš splnit?

Ahoj, ano, to je pravda, s náskokem jsem první. Na podzim se mi střelecky dařilo, a proto jsem vysoko v rámci soutěže. I přes některé neproměněné šance jsem nasázel pěkných 16 gólů. Svůj osobní rekord mám myslím 20 nebo 22 branek za sezónu, takže to je to číslo, které bych chtěl překonat a pokud to půjde, zopakovat podzimní číslo o na jaře.

Tým Narysova, za který nastupuješ, byl v minulém soutěžním ročníku zralý na sestoupení do IV. Třídy, ale letos se pohybujete v té lepší polovině. V čem je podle tebe rozdíl?

Rozdíl je asi v lepší docházce. Začali jsme hrát v pravidelné, kvalitní sestavě, kluci se snaží a je to výsledkově znát. Ovšem uvidíme, co přinese jarní část.

Teď se podíváme na start druhé poloviny sezóny, který je již na dohled, a proto se zeptám přímo. Začal Narysov přípravu na pokračování soutěže?

Žádnou speciální přípravu Narysov v programu nemá. Předci jen nejsme profesionálové, fotbal hrajeme pro zábavu a žízeň. Jediná naše příprava jsou pravidelné tréninky, ale hlavní část je individuální příprava každého z nás. Tu já aktivně plním futsalem, takže na jaro budu stoprocentně a kvalitně připraven.

Již si nám řekl své osobní cíle, ale jaké jsou cíle Vaše jako týmu? Je něco čeho chcete dosáhnout?

Děkuji ti za rozhovor a popřeji tobě i Narysovu hodně úspěchů ve druhé polovině soutěže.

 

Myslím si, že budeme plně spokojeni, když i po jarní části zůstaneme v popředí tabulky, daleko od sestupu. Momentálně nemůžeme vůbec pomýšlet na postup do vyšší soutěže, takže celkové 4. Nebo 5. místo bude pěkné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou