Tip Experta - 17. kolo: My ve Zlatce zabodujeme, Kájov již není to, co býval a rozjeté Chvalšiny opět neprohrají, líčí Štefan Bršťák

0

Č E S K O K R U M L O V S K O  -  Ani jsme se nestačili nadát a pravidelný průběh okresního přeboru má na plánu další kolo, již sedmnácté, a Štefan Bršťák, náš informátor a trenér FK Dolní Dvořiště nám propůjčil své názory k Tipu Experta pro následující kolo. Svému týmu pochopitelně věří a suma sumárum pětici vzájemných utkání vidí na jednu bodovou dělbu, dále dvě vítězství domácích mužstev a ve dvou případech věří v odvou bodů hostujícími celky. Jak si nakonec povede ve vzájemném souboji s ostatními tipery, to ukáže následující hrací víkend.

Sobota 9. 5. 2015 - 17:00
FC Velešín "B"  -  FK Nová Ves / Brloh "B"  |  Tip: 1 - výhra domácích
Toto utkání beru jasně jako šlágr kola. Oba soupeři budou prošpikováni posilami ze svých "Áček". Pokud si domácí Velešín dobře pohlídá nebezpečného Ďuricu a nic mu nedovolí, věřím tomu, že všechy body doma urve.

 

FC Vltava  -  TJ Sokol Kájov  |  Tip: 1 - výhra domácích
I tento duel by se, alespoň dle mého, dal pokládat za velký tahák celého kola. Kájov už bohužel není tak silný jako dřív a navíc v Loučovicích momentálně operuje mladý Řepa, jemuž se značně daří. Řekl bych, že mu kopačky budou střílet i tentokrát a tříbodový zisk zůstane doma.

 

TJ Černá v Pošumaví  - TJ Sokol Chvalšiny  |  Tip: 0 - nerozhodný stav
Chvalšiny, které na jaře dosud neprohrály, nebudou pro Černou lehkým oříškem i přes to, že se sama pohybuje na předních příčkách tabulky. Špatný terén na hřišti domácích bude fotbal komplikovat a toto utkání vítěze nenajde. Hosté budou ve své neporazitelnosti pokračovat.

 

SK Zlatá Koruna  -  FK Dolní Dvořiště  |  Tip: 2 - výhra hostů
Do Zlaté Koruny jedeme s určitým cílem, a to, získat tam nějaký ten bod. Největším nebezpečím pro nás budou určitě standartní situace, z nichž Koruna vemi často těží. Pokud si ale každý bude plnit to, co má a co mu bude předurčeno, pokud si dobře pohlídáme Zaymla s Rychtářem, na prázdno určitě neodjedeme.


Neděle 10. 5. 2015 - 15:00
TJ Sokol Přídolí "A"  -  FC Šumava Frymburk "B"
  | Tip - výhra hostů
Přídolský pažit bych přirovnal snad jen k posledímu koni ve hře Dostihy a sázky. I když domácí dokáží soupeře potrápit a nikdy nic nedají nikomu zadarmo, s obtížným terénem se vypořádají lépe zkušenější hráči Frymburka.


PŘEHLED BILANCE NAŠICH TIPERŮ
13. kolo
- Zdeněk Čarek (TJ Sokol Chvalšiny) = 2 z 5  = >  odkaz na tipy
14. kolo - Jan Petřík (TJ Sokol Kájov) = 3 z 5  = >  odkaz na tipy
15. kolo - Jiří Daňo (TJ Černá v Pošumavá) = 4 z 5  = >  odkaz na tipy
16. kolo - Pavel Ďuriš (SK Zlatá Koruna) = 1 z 5  = > odkaz na tipy
17. kolo -
Štefan Bršťák (FK Dolní Dvořiště) = ???


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou