Plzeň - Město | III. třída - Tip experta na 21.kolo!

0

Je tady další kolo měsstské soutěže, konkrétně III. třídy. A bude se v něm na co dívat, sehraje se několik velice důležitých a zajímavých bitev. My vám opět přinášeme tipy na možné výsledky.

Košutka B (2.) – Hradiště (5.), SO 15:00

Tip 1 - Tento zápas je jednoznačně šlágrem kola, oba týmy mají v jarní části soutěže brilantní formu. Košutka využije domácího prostředí a v nesmírně vyrovnaném duelu těsně uhájí domovskouí tvrz.

 

Slavia (8.) – Starý Plzenec B (9.), SO 17:00

Tip 0 - Utkání, kde se střetnou dva sousedi v tabulce také nabídně vyrovnanou podívanou. Obě mužstva budou chtít vyhrát, nicméně zápas se dostane až k penaltám.

 

Litice B (11.) – Vodní stavby B (14.), NE 15:00

Tip 1 - Další mač, kde od sebe týmy nejsou příliš vzdáleny. Avšak, kdy jindy by měly Litice B vyhrát, než proti beznadějně posledním Vodním stavbám B? Nyní to tak vyjde.

 

Letná B (12.) – Dýšina B (13.), NE 17:00

Tip 2 - I tento souboj bude mít určitě velké grády, oba týmy si rozhodně na hřišti nedarují ani metr čtvereční trávníku. Hosté si svou bojovností vybojují důležité tři body.

 

Vochov (3.) – UNION B (10.), NE 17:00

Tip 1 - V tomto zápase asi není moc co řešit. Domácí Vochovští si dojdou pro klidné vítězství.

 

Slovan Spoje B (4.) – Vodní stavby A (1.), NE 17:00

Tip 2 - Vodní stavby A jsou naprosto dominantním týmem v soutěži, což potvrdí i proti týmu Slovan Spoje B, který však bude velice kousat a svou kůži rozhodně neodevzdá lacino.

 

Bolevec B (6.) – Prazdroj (7.), NE 17:00

Tip 1 - Toto kolo je neuvěřitelně hojné na důležitá utkání týmů, které se nacházejí v těsné blízkosti. I v tomto duelu tomu tak je, Bolevec však duel v domácím prostředí zvládne.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou