TIP Experta - 17. kolo - Lukáš Komrska FK Boršov nad Vltavou

0

V 17. kole bude chtít potvrdit body z venku Boršov, který doma změří síly s Dívčicemi. Těžký souboj čeká doma Strýčice, které se propadly na chvost tabulky a za soupeři jim bude tým Lipí. Ten bude chtít naopak dál nahánět vedoucí Boršov. Divácky vypjaté utkání bude určitě v Týně, kde se odehraje derby s Kolodějemi. První výhry doma se bude chtít určitě dočkat Pištín, který doma hostí béčko Bavorovic. Navázat na dvě domácí výhry bude chtít Vrábče. Za soupeře jim bude tým Neplachova, aktuálně na druhém místě. Vyrovnané utkání se dá očekávat v Mokrém. Domácím se poslední dva zápasy moc nevydařili a ani proti Žabovřeskám je nečeká nic lehkého. Aktuální kolo otipoval obránce FK Boršova nad Vltavou Lukáš Komrska.

FC Praktic Pištín – FC Mariner Bavorovice B tip 0 ( sobota 9.5. – 17:00 )  
Tento zápas bude velice zajímavý. Bavorovicím se teď daří a v tabulce se posunuli hodně nahoru, ale Pištín bude mít výhodu domácího prostředí. Přesto se budou body dělit. 

TJ Vrábče – TJ Sokol Neplachov tip 2 ( sobota 9.5. – 17:00 )
Vrábče je nevyzpytatelný soupeř,nikdy nevíte, jaký výkon proti vám předvedou plus těží ze svého hřiště. Neplachov vyhrál minulé kolo doma s Týnem a myslím si, že potvrdí roli favorita a odvezou si 3 body. 

FK Olympie Týn nad Vltavou B – SK Koloděje nad Lužnicí tip 1 ( neděle 10.5. – 17:00 )
Domácí jsou v tomto zápase favoritem, ale nebude to jednoduché utkání. Kolodějím se teď daří a sbírají body i se soupeři z horní poloviny tabulky. Pokud si Týn pohlídá brejky po pravé straně, ze které nejvíce Koloděje těží, tak utkaní dovedou k výhře. 

TJ Mokré – TJ Sokol Žabovřesky tip 1 ( sobota 9.5. – 17:00 )
Mokrému bude vyhovovat domácí prostředí a podpora fanoušků , kteří je potlačí k výhře proti nepříjemnému soupeři, který dokáže potrápit. 

TJ Sokol Strýčice – TJ Sokol Lipí tip 2 ( neděle 10.5. – 15:00 )
Strýčice jsou na posledním místě a bojují o záchranu. Bude to nepříjemný soupeř, ale když se bude dařit hráčům z Lipí koncovka, která je teď trápí, tak si odvezou 3 body. 

FK Boršov nad Vltavou – TJ Mír Dívčice tip 1 ( sobota 9.5. – 17:00 )
I když se teď Dívčicím nedaří, tak budou nepříjemným soupeřem. Jestli chceme myslet na postup tak nesmíme zaváhat a potvrdit roli favorita.

 

Úspěšnost tipů v minulém kole: 16. kolo - Václav Vávra ( FC Praktic Pištín ) -  3/6


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou