Expert Josef Novák ml. tipuje 25.kolo KP

0

Je zde pátek a proto čas na další tipy našeho experta. Dokáže Jindřichův Hradec v derby potvrdit roli favorita a porazit oslabené Dačice? A jak se pohne tabulka v dolních patrech, kde o záchranu bojuje hned několik celků? Zápasy jsou rozprostřeny od soboty dopoledne až do úterního podvečera, kdy se utká Písek "B" s Kaplicí.

Dačice – Jindřichův Hradec

9.5.2015 – 10:15

Dačičtí sice minulý týden prohráli na hřišti Písku, ale předtím dva domácí zápasy přetavili v důležitých 6 bodů a ukázali, že především na svém hřišti umí. Toto kolo, ale přijede silný J. Hradec bojující o postup. Tým od Dyje, který navíc bude postrádat klíčového hráče Jindru, nebude mít s největší pravděpodobností šanci uspět a derby by mělo vyznět pro favorita.

Tip experta: 2

Tip redakce: 2

 

Čimelice – Dražice

9.5.2015 – 10:15

Domácí celek si díky výborným výsledkům na jaře téměř jistě zajistil záchranu a sezónu může dohrávat relativně v klidu. Zato úspěšná éra Dražic je pryč a letos to zatím vypadá na problémy se záchranou. Já ovšem věřím, že dražičtí již zaberou a výhrou se záchraně přiblíží.

Tip experta: 2

Tip redakce: 1

 

Sedlice – Jankov

9.5.2015 – 17:00

Sedlice na svém hřišti posledních 6 zápasů neprohrála a v kouzlo domácích zápasů musí věřit i tentokrát. Hosté sice disponují velice kvalitním kádrem, ovšem ani to by v Sedlici nemuselo stačit. Věřím v překvápko v podobě vítězství domácích.

Tip experta: 1

Tip redakce: 2

 

Želeč - Prachatice

9.5.2015 – 17:00

I v tomto utkání je, dle postavení v tabulce, favorit jasně daný, ale i Želeč je doma na jaře neporazitelná a také zde bych se přikláněl k výhře outsidera a další zápletce v boji o záchranu.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Rudolfov - Soběslav

9.5.2015 – 17:00

Hráči Rudolfova už nemají na co čekat a musí bezpodmínečně zabrat. Výsledky jsou zatím jako na houpačce. Cenné body z venku často znehodnocují domácími “výbuchy“ s hratelnějšími soupeři. Pokud zahrají klíčoví hráči Hrbáč s Pouzarem a dokáží strhnout celý tým, body by měly zůstat doma.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Osek – Veselí n/L

9.5.2015 – 17:00

Osek je stále na dostřel vedoucímu celku z J. Hradce a s největší pravděpodobností by tomu tak mělo být i po tomto kole. Celek od Lužnice sice na jaře hraje výborný fotbal, ale na favorita v podobě domácích to stačit nebude.

Tip experta: 1

Tip redakce: 0

 

Hluboká - Třeboň

10.5.2015 – 17:00

Hráči z podzámčí se nechtějí smířit se sestupem a vypadá to, že jdou správným směrem. Z posledních dvou zápasů dokázali vytěžit cenných 6 bodů a pokud na tyto dva zápasy dokáží navázat, hodně se přiblíží setrvání v soutěži.

Tip experta: 1

Tip redakce: 1

 

Písek „B“ - Kaplice

12.5.2015 – 17:30

Domácí by si měli s přehledem zápas pohlídat a tím pádem Kaplici téměř jistě odsoudit k sestupu. Nevím, co by se muselo stát, aby hosté vydolovali nějaké body.

Tip experta: 1

Tip redakce: 1

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou