Tip experta 20 kolo III. třídy skupiny A okresu Vyškov

0

Série rozhovorů s ligovým hráči, kteří se objevují v této skupině III. třídy, pokračuje Josefem Trávníčkem, hráčem Opatovic. Tento hráč je spjatý s téměř celou historií "klabzubáckých" postupů Drnovic z I. B třídy až do I. ligy. S fotbalem začínal v Opatovicích, kde pamatuje nejslavnější historii klubu, hrála se úspěšně krajská soutěž. Potom přestoupil do Drnovic a k tomuto mužstvu jako kapitán, patřil až do postupu do II. lidy. Potom hrál v Rousínově, v Dědicích a nyní opět nastupuje za rodné Opatovice.   

 

FKD "B" - Hoštice  tip 1

 

V Drnovicích jsem bydlel, mám tam spoustu kamarádů, kteří nyní za B mužstvo nastupují. To mužstvo má přes vysoký věk hráčů mimořádnou kvalitu o proto zůstanou body doma.

 

 

Pačlavice "B" - Nesovice  tip 1

 

V Pačlavicích funguje spolupráce mezi A mužstvem a béčkem, Nesovice mají problémy se sestavením mužstva věřím, že Pačlavice vyhrají.

 

 

Ivanovice na Hané - Moravské Málkovice  tip 0

 

Jednoznačným favoritem jsou domácí, ale vycházím z nedávného našeho zápasu a vzhledem k tomu, že s Málkovicemi to bude mnohem větší derby myslím si že si hosté jeden  bod odvezou.

 

 

Habrovany - Komořany  tip 2

 

Věřím spíš Komořanům, pokud nastoupí v plné sestavě mají techničtější mužstvo. Na druhé straně na domácím hřišti jsou Habrovany těžké mužstvo. Přesto dávám dvojku.

 

 

Kučerov - Chvalkovice na Hané  tip 2

 

Jarní formu mají obě mužstva skvělou, já víc věřím Chvalkovicím, protože podle mě mají kvalitnější mužstvo.

 

 

Opatovice - Bohdalice "B"  tip 1

 

Nic jiného nevidím než tři body, máme sice stále problémy se sestavou, ale vyhrajeme.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou