Písek "B" svůj zápas odehraje až v úterý!

0

Písecká rezerva hraje v kolotoči 25.kola s poslední Kaplicí. Za normálních okolností by tento zápas nebyl ničím odlišný, avšak místo tradičního víkendového termínu se odehraje až v úterý.

 V píseckém sportovním areálu se o víkendu koná dlouho plánované mistrovství světa belgických ovčáků. Kvůli této události je pro ostatní aktivity areál uzavřen.

 

Svůj domácí zápas odehraje Písek "B" v úterý 12.5.2015 v 17:30. Do utkání s největší pravděpodobností znovu zasáhne někdo z třetilogového "A" týmu, jenž svůj zápas hraje o víkendu v Protivíně. "Každý soupeř přijede do Písku s vědomím, že proti němu nastoupí několik fotbalistů z třetiligového A-týmu a na to se také připravuje. Takže se u nás více soustředí na defenzivu. Hrajeme doma, chceme získat tři body, abychom zbývající utkání sezóny již dohráli v klidu. A uděláme maximum pro to, abychom na vlastním hřišti vyhrávali," je si vědom trenér Jaroslav Kostka. 

 

Písek "B" stále bojuje o konečnou třetí příčku. Zejména v domácím prostředí je mladý tým složený zejména z hráčů ročníku narození nad 1992 velmi silný. Důležitým aspektem je pomoc zkušených pendlů z "A" týmu, kteří hře dají řád.

 

FC Písek "B" - FK Spartak Kaplice

12.5.2015 - 17:30

Rozhodčí: P. Šafránek - Mach, Jarolím

 

Zdroj: FC Písek


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou