Výsledky 21. kola OP tipuje útočník Lokomotivy Robert Fošum

0

Poslední kolo našim tipérům moc nepřálo, uvidíme, jak se nyní povede střelci Lokotky Robertu Fošumovi. Ten v minulém kole třemi brankami rozhodl o výhře svého celku, nyní ale bude rád za remízu na hřišti Čtyř Dvorů. V novohradském derby pak Fošum věří favoritovi ze Stropnice.

Nové Hodějovice  – Chrášťany (sobota 17:00)

Tip: 1

Přesný výsledek: 2:0

Zápas týmů, co bojují o záchranu v okresním přeboru. Hodějovice budou chtít Chrášťany potopit v sestupových vodách a tak si zvýšit šance na udržení v OP. Toto utkání pro mě nemá favorita, ale myslím si, že domácí prostředí Hodějovicím přinese tři body.

 

 

Mladé - Nová Ves (sobota 17:00)

Tip: 1

Přesný výsledek: 1:0

 

Zápas týmů z horní poloviny tabulky určitě nabídne zajímavý fotbal. Mladé zdobí nejlepší obrana v okrese, na které si zakládají a na domácím hřišti ji bude těžké překonat. Druhou stranou je útok, který už tak produktivní není. Nová Ves by ji mohla překvapit rychlými brejky, které zvládá na výbornou a jsou jejich velkou zbraní. I tak tipuji, že domácí tým podrží obrana a body zůstanou doma.

 

 

Č. Dvory B - Loko B (neděle 10:15)

Tip: 0

Přesný výsledek:1:1

 

Čtyři Dvory jsou v jarní části sezony velmi silným mužstvem a to potvrzuje i poslední vítězství v Jankově. Toto vítězství budou chtít potvrdit i v domácím prostředí. Lokotka po posledním zápase, kde přišla o dva hráče kvůli červeným kartám, nebude mít vůbec lehkou pozici. Můj tip na výsledek zápasu je remíza.

 

 

Horní Stropnice - Nové Hrady (neděle 17:00)

Tip: 1

Přesný výsledek: 6:3

 

V derby týmů z pohraničí je dle mého Horní Stropnice favoritem. Kromě domácího prostředí, odkud se jen těžko odjíždí se třemi body, budou chtít napravit klopýtnutí s posledními Chrášťany. Nové Hrady v tomto utkání můžou jen překvapit. Můj názor je, že v tomto utkání padne nejvíce branek tohoto kola a Horní Stropnice z něj vyjde se vztyčenou hlavou.

 

 

 

Borek - Rudolfov (neděle 17:00)

Tip: 0

Přesný výsledek: 2:2

 

Rudolfov potřebuje bodovat a vzdálit se sestupovým příčkám, aby se mu v posledních kolech lépe dýchalo. Oproti tomu Borek, který hraje druhý zápas doma, kde podává dobré výkony, bude chtít potvrdit vítězství z minulého týdne. Rudolfov má možnost posil z áčka, které s největší pravděpodobností k tomuto zápasu nastoupí. Můj názor je, že tento zápas po velkém boji skončí remízou.

 

 

Hrdějovice B – Olešnice (neděle 17:00)

Tip: 2

Přesný výsledek: 1:3

 

Tento zápas má podle mě jasného favorita a tím je lídr tabulky z Olešnice. Hrdějovicím se v posledním kole moc nedařilo, ale na domácím hřišti dokáží soupeře překvapit a po prohře s Borkem budou dělat všechno proto, aby urvali cenné tři body. Přesto předpokládám výhru hostujícího týmu.

 

 

Jankov/Dubné - Hluboká B (neděle 17:00)

Tip: 2

Přesný výsledek: 2:4

 

Jeden z nejzajímavějších zápasů tohoto kola, který může nabídnout mnoho rozuzlení. U béčkových mužstev rozhoduje zápasy mnoho faktorů a málokdy nastupují v totožných sestavách, i proto je tento tip velmi zrádný. Obě mužstva hrají pohledný fotbal a střílí hodně branek. Můj tip je, že Hluboká dokáže vyloupit Jankov a odveze si domů tři body.

 

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Michal Hanzal (útočník Sokolu Olešnice): 6 z 8 správně

18.kolo: Marek Hučík (trenér Borku): 4 ze 7 správně

19. kolo: Vlastimil Bašta (útočník Horní Stropnice): 6 ze 7 správně

20. kolo: Michal Mrkos (útočník Hrdějovic B): 2 ze 7 správně, Vlastimil Bašta (útočník Horní Stropnice): 3 ze 7 správně

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou