TIP Experta: Stanislav Kubašta chce se svými Trpísty prodloužit vítěznou šňůru

0

Pro tentokrát jsme se rozhodli vyzpovídat v rámci tipů na výsledky jedenadvacátého kola trenéra velmi silných Trpíst. Trenér Stanislav Kubašta to měl ale o trochu těžší, než jeho ostatní předchůdci, protože musel kalkulovat i s tím, že v pátek čeká všechny týmy ještě dohrávka šestnáctého kola, která mnohým z nich sebere hodně sil. I tak je kouč Kubašta přesvědčen o prodloužení vítězné šňůry svého týmu na hřišti favorizovaných Lázní. V utkání Chodova a Újezdu většinu z Vás asi překvapil. Jak ale kouč vidí asi nejvyrovnanější utkání kola Stráže a Plané? To a ještě více se dočtete níže.

Baník Stříbro B (9) - Hraničář Částkov B (14)
TIP: 1
Baník hraje na domácím hřišti a je jasným favoritem. Částkov na jaře ještě nezískal ani bod. Proto předpokládám, že Stříbro bez problémů zvítězí.


Sokol Stráž B (10) – FK Planá B (8)
TIP: 0
Tento zápas bude, dle mého názoru, nejspíš jedním z nejvyrovnanějších v tomto kole. Tým Stráže na domácím hřišti body příliš neztrácí a naopak Planá není příliš úspěšná na hřištích soupeřů. Utkání může ovlivnit pouze to, jak týmy doplní nebo nedoplní soupisku o hráče A-mužstev. Jelikož A-týmy obou mužstev se spolu v tomto kole utkají po páteční dohrávce 16. kola. Můj tip je remíza s tím, že na pokutové kopy zvítězí domácí mužstvo.

Baník Zadní Chodov (11) – Sparta Dlouhý Újezd B (6)

TIP: 1
Na jaře se Spartě moc nedaří a vzhledem k tomu, že A-tým Sparty hraje své utkání ve stejném termínu a mužstvo Zadního Chodova hraje doma, předpokládám, že v tomto utkání zvítězí domácí tým.

Sokol Lom u Tachova (1) – Sokol Kšice (5)
TIP: 1
Vzhledem k tomu, že Lom doma ztratil pouze bod, předpokládám, že v tomto utkání zvítězí domácí mužstvo.


Čechie Halže (4) – TJ Kladruby (13)
TIP: 1
Domácí tým je v tomto utkání favoritem a neměl by mít větší problémy zdolat tým hostů, který na hřištích soupeřů v této sezóně nezískal ještě ani bod.

 

Sokol Konstantinovy Lázně B (3) – Sokol Trpísty (12)
TIP: 2
Není jednoduché tipovat výsledek zápasu vlastního týmu. Budu se opakovat, ale nejen toto utkání opět může ovlivnit nasazení hráčů A-mužstva domácích. Vzhledem k tomu, že odložené zápasy II. a III. třídy se dohrávají v pátek a skoro polovina A-týmů, která má své rezervy ve III. třídě, hraje další zápasy II. třídy už v sobotu, záleží na tom, jak doplní a posílí své soupisky pro zápasy rezerv. Přesto věřím, a nejen já, že dokážeme domácí tým hodně potrápit a získáme tři body.

TJ Staré Sedliště (2) – TJ Lesná (7)
TIP: 1
Zde je tipování mnohem snažší. Domácí tým doma ještě nezaváhal, a proto věřím v jasnou výhru domácích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou