Trhosvinenský Jaroslav Petr tipuje výsledky 21. kola: Lídr tabulky narazí!

0

Obránce Jaroslav Petr větří překvapení kola: krumlovská rezerva by si mohla vyšlápnout na vedoucí Velešín a odvézt si bod. Šlágr kola pak vidí obránce, který skóroval ve dvou z posledních tří zápasů, v utkání Planá - Dříteň. Petr věří i svým Trhovým Svinům, které čeká zápas v Křemži.

SK Planá - TJ Dříteň  (sobota 13:30)

Tip: 1

Nejspíš se bude jednat o zápas kola. Planá v domácím prostředí moc často body neztrácí a Dříteň zde bude muset vynaložit hodně sil, aby urvala nějaké body. Podle mě však klání mezi druhým a čtvrtým týmem tabulky nakonec lépe vyzní pro domácí a budou slavit další tři body - 2:0.

 

TJ Hraničář Malonty - TJ Smrčina Horní Planá (sobota 13:30)

Tip : 2

Zápas týmů z chvostu tabulky. Mírně bych favorizoval tým hostí, který v jarní části nasbíral sedm bodů a tím se vzdálil od hrozby sestupu - 0:2.

 

SK Nemanice - SK Sedlec (sobota 17:00)

Tip : 1

Nemanice mají velice silný tým v čele s Františkem Záveským a věřím, že domácí zápas dotáhnou k vítěznému konci - 3:1.

 

SK Zliv - TJ Sokol Kamenný Újezd (sobota 17:00)

Tip: 1

Zde se setkávají dva vyrovnané týmy ze středu tabulky. Zliv v minulém kole prohrála vysoko v Nemanicích 6:2 a i proto si myslím, že si bude chtít doma spravit chuť a po těžkém boji zvítězí – 2:1.

 

Sokol Křemže - TJ Spartak Trhové Sviny (sobota 17:00)

Tip: 2

Tady to musí být jasná dvojka! Křemže má sice dobrý tým, ale pokud chceme stále pomýšlet na celkové prvenství v soutěži a stéle mít vše ve svých rukou, tak zde musíme bezpodmínečně naplno bodovat – 0:3.

 

FC Velešín - FK Slavoj Český Krumlov B (neděle 17:00)

Tip: 0

Tady bych to tipoval na překvapení kola. Domací Velešín je sice na jaře suverénní, ale rezerva Krumlova bude moci využít pendlů z A týmu a proto věřím, že dokáže domácí Velešín potrápit a urve na hřišti soupeře cenný bod – 1:1.

 

FK Spartak Kaplice B - FC Šumava Frymburk (neděle 17:00)

Tip: 2

Bude záležet na tom, kolik pendlů kaplická rezerva bude mít k dispozici, ale Frymburk má velice silný tým, a proto si zápas na hřišti soupeře pohlídá a odveze si tři body - 1:3.

 

ÚSPĚŠNOST NAŠICH EXPERTŮ:

17. kolo: Tomáš Kučera (útočník SK Sedlec) - 3 ze 7

18. kolo: Tomáš Pintér (obránce SK Planá) - 4 ze 7, Jan Pintér (záložník SK Planá) - 4 ze 7

19. kolo: Petr Snížek (útočník Křemže) -  4 ze 7

20. kola: Jakub Kothánek (brankář Velešína) - 5 ze 7


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou