TIP EXPERTA-21.kolo I.A, sk.A: Rajhrad vykřeše naději na záchranu, myslí si Marek Hledík

0

     Brankář RAFK Rajhrad Marek Hledík začínal s fotbalem v Rajhradicích. Poslední žákovskou sezónu však dokončil v RAFK Rajhrad, kde působí dodnes. Rád vzpomíná na postup do Krajského přeboru v sezóne 201/11 a přímý sobouj o záchranu, který sehráli v posledním kole se Zbýšovem na jaře 2012. Mrzí ho, že se poté rozpadla osa týmu a následná série porážek, která trvala 17 měsíců. Doufá v lepší zítřky svého celku, o čemž svědčí i jeho tip na vítězství v důležitém zápase s Lipovcem. 

Sokol Bořitov - TJ Cukrovar Hrušovany n. Jev.,  TIP: 0

Hosté budou chtít odčinit debakl s lídrem soutěže, z Bořitova se ovšem body moc lehce nevozí. Bude to bojovné utkání, které skončí dělbou bodů.

 

FC Slovan Brno - Sokol Dobšice,   TIP: 0

Slovan doma prohrál dva poslední zápasy s celky ze spodních pater tabulky. V tomto zápase týmům kromě celkového umístění v tabulce o nic moc nejde, oba mají stejně bodů, vidím to na remízu.

 

SK Miroslav - TJ Sokol Tasovice B,  TIP: 2

Vyrovnané utkání, které rozhodne momentální lepší forma Tasovic.

 

SK Žebětín - FK Kunštát, TIP: 1

Žebětín doma v letošní sezóně ještě neprohráli a jen dvakrát remizoval. I když je Kunštát velmi silný soupeř, Žebětín potvrdí domácí suverenitu a vyhraje.

 

RAFK Rajhrad - SK Sokol Lipovec , TIP: 1

Naše poslední teoretická šance zachránit soutěž vede jedině přes vítězství nad Lipovcem. Na podzim jsme v Lipovci vedli po první půlhodině 3:0, přesto jsme pouze remizovali. Věřím, že navážeme na domácí výkony ze začátku jara a tři body zůstanou doma.

 

SK Šlapanice - SK Líšeň B,  TIP: 2

Domácí na jaře polovinu zápasů zremizovali, pouze jeden vyhráli. I když výborně kombinačně hrající rezervě Líšně nebude hřiště ve Šlapanicích vyhovovat, dokáže zvítězit.

 

SK Slatina - FC Boskovice ,  TIP:  2

 

Slatině se v poslední době i přes těsnou porážku v Líšni daří, přesto Boskovice potvrdí roli favorita a odvezou si těsnou výhru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou