TIP EXPERTA- 21.kolo I.B., sk. B: Radek Šles nevěří ve vítězství Rajhradic v boji o záchranu

0

    Dvacetiosmiletý Radek Šles hraje fotbal v rodném klubu TJ Jezeřany-Maršovice a až na žákovkou kategorii klub nikdy neopustil. Právě v žáčcích si vyzkoušel hrát krajskou soutěž a s tímto cílem se vracel jako dorostenec do svého klubu. Toto se mu povedlo v roce 2013, kdy se svým klubem postoupil d I.B. třídy a podílel se na historickém úspěchu. Jeho cílem je hrát fotbal tak, jak to dlouho půjde. Ve svých tipech na následující kolo uvádí, že Rajhradice ztratí důležité body s Horními Kounicemi. I ostatní jeho názory na vývoj kola jsou zajímavé. 

 

FC Pálava Mikulov - Čechie Zastávka, tip :0

 Cíl Zastávky v této sezóně je jasný a určitě bude chtít napravit bodové ztráty z předešlých kol. Mikulov své dva poslední zápasy vyhrál. Oba týmy hrají rychlý kombinační fotbal, takže to bude pro diváka dobrý fotbal a tipuji, že utkání skončí dělbou bodů.

 

TJ Tatran Šatov - SK Újezd u Brna, tip : 0

 Domácí přes zimu vhodně posílili a v posledních zápasech se jim dařilo. Tipuji, že to bude bojovné utkání, které skončí remízou.

 

TJ Rajhradice - TJ Horní Kounice, tip : 2

 Domácím se na jaře příliš nedaří. Horní Kounice mají dobrou formu, hrají důrazný kombinační fotbal a tipuji, že si odvezou 3 body za vítězství.

 
Dynamo Cvrčovice - TJ Sokol Pohořelice, tip : 2

Těžko tipovat derby, navíc oba týmy na jaře získávají body. Tipuji, že šťastnějším v tomto utkání budou hosté a vyhrají.

 

Tatran Kohoutovice - TJ Sokol Blížkovice, tip : 2

 Souboj předních týmů soutěže nabídne určitě dobrý fotbal. Domácí jsou remízovým králem jara. Blížkovice potvrdí postavení 2. týmu tabulky a těsně vyhrají.

 

SK Chvalovice - SK Tuřany, tip : 0

Domácí nemají na jaře střeleckou formu jako na podzim, ale stále hrají o třetí místo. Hosté v posledních dvou zápasech bodovali naplno a vstřelili 10 branek. Tipuji dělbu bodů.

 

TJ Baník Zbýšov - TJ Jezeřany-Maršovice, tip : 2

 V tomto kole zajíždíme na půdu posledního celku tabulky. Zbýšov bude mít výhodu domácího prostředí, ale doufám, že navážeme na bodový zisk z předchozího zápasu v Zastávce, a odvezeme 3 body.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou