IV. třída: Tip experta, 15. kolo – Petr Vaněček z Nové Cerekve.

0

15. kolo IV. třídy má na programu 5 zápasů. Všechna utkání okomentoval brankář Nové Cerekve Petr Vaněček a prokázal velký přehled o této soutěži a o fotbalu vůbec.

 

Petr Vaněček je, jak sám říká "velký teoretik brankářského řemesla, dlouholetý fanoušek berlínské Herthy a obdivovatel Neuerova ofenzivního stylu".

Žirov B – Plačkov B - 0

Rezerva žirovské Střepiny se viditelně zvedla, dvakrát dokázala udržet čisté konto a všech svých pět bodů uhrála na jaře. Hosté z Plačkova mají kolísavé výsledky, předpokládám ale jejich kvalitativní převahu a ta bude stačit alespoň na bod.

 

Nová Cerekev – Jiřice B - 1

Vzato čistě podle tabulky by se zdálo, že Jiřice budou favoritem, ale venku na jaře ještě nebodovaly a v sobotu hraje svůj zápas i jejich první mužstvo. Navíc my jsme se v posledním kole konečně chytli i výsledkově, obrana nám šlape a věřím, že i tentokrát budou tři body naše.

 

Obrataň B – Třešť C - 0

Minulý víkend hrála Obrataň u nás v Nové Cerekvi a mohla být ráda, že prohrála jen tříbrankovým rozdílem. Nicméně nyní hraje doma, mohla by se dobře sejít a proti hostům z Třeště uhrát remízu.

 

Košetice B – Častrov - 1

Košetice vlétly do jara jako velká voda, rychle se ale jejich forma vytratila a poslední dva zápasy prohrály. Na svém vynikajícím hřišti by ale i tak měly předposlední Častrov jasně předčit.

 

Hněvkovice – Horní Ves - 1

Domácí tým je výborný a není náhodou, že vévodí tabulce. Horní Ves má také svoji kvalitu, ale její poslední venkovní výsledky napovídají, že z Hněvkovic odjede s prázdnou.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou