4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs doma opět prodloužil svoji sérii neporazitelnosti


Branky


11. M. Kubeš , 43. M. Baloun (p.) , 48. M. Urban , 87. V. Bojkovič
0

Hráči Brandýsa nad Labem se opět vzdálili ostatním soupeřům v tabulce. Jsou suveréně první a mají náskok sedm bodů před druhou Vykání. To je již slušná rezerva na pojištění podzimní části soutežě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva fíky do kabiny

První polovina utkání přinesla radost rychleji domácím. Ti totiž otevřeli skóre utkání již v 11. minutě po chybě stopera, kterou potrestal Kubeš, když uklidil míč z vápna k tyči (1:0). Dá se řící, že po celou dobu prvního poločasu měli hry pod kontrolou spíše domácí. Vytvořili si bezpočet šancí. Některé byly menší, některé očividné. Jen v zakončení se hráči Brandýsa nemohli najít. Ve 43. minutě potom Svoboda, trochu zbytečně zavinil faul ve velkém vápně a nabídl tak domácím možnost pokutového kopu. K míči se postavil Baloun, který jednoznačně poslal míč za záda Doubravy (2:0). 

Kontrolovaná hra

Do druhé poloviny utkání vstoupili aktivněji opět domácí, když ve 48. minutě po závaru před bránou hostí našel míč Urban a poslal jej k tyči (3:0). Hosté mohli snížit po taktéž nabídnuté penaltě, ale Janáček vychytal. Prakticky bylo utkání rozhodnuto po třetí vstřelené brance domácích, kdy se už jen dohrávalo a utkání bylo pod kontrolou. Hráči Brandýsa poté ještě v 87. minutě po lehkém centru do velkého vápna poslal míč do brány Bojkovič (4:0). Domácí tak opět prodloužili svoji sérii neporazitelnosti a opět se vzdálili soupeřům v tabulce. Před druhou Vykání má tak již náskok 7 bodů a kdo ví, zda si sérii ještě neprodlouží do konce podzimní části soutěže. 



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Miroslav Sunkovský (trenér Brandýsa): ,,Soupeři určitě bojovali. Nebyl to jednoznačný zápas. Hrál se krásný fotbal. Myslím ale, že jsme po zásluze vyhráli."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] (84. J. Staněk [-] ) , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - M. Urban [-] , M. Kubeš [-] (74. D. Rek [-] ) , F. Braborec [-] , D. Folwarczny [-] - M. Kovařík [-] (80. V. Bojkovič [-] ) - J. Krajíček [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] (86. F. Javůrek [-] ) - M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] (63. J. Trégr [-] ) , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] (26. M. Cafourek [-] ) , J. Ducár [-] (81. V. Zuska [-] ) , P. Svoboda [-] (85. V. Lukáč [-] )

ŽK: 51. J. Janáček - 32. J. Ducár , 43. P. Svoboda , 89. V. Zuska .
Hráči zápasu: M. Kubeš - P. Svoboda .
Místo: FK Brandýs n.L.. Počet diváků: 163. Rozhodčí: Vyhnal Karel - CICHRA David, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.