2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Zbuzany dohrávaly o desíti, ale i přesto dokázaly výsledek udržet!


Branky


0

Ve 12. kole proti sobě nastoupili týmy z horní části tabulky. Utkání to bylo velice vydařené, ale terén obě mužstům výrazně komplikoval život. Hrál se spíše opatrnější fotbal, který na konec vyhovoval domácímu celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padaly góly

Vstup do utkání se povedl jednoznačně domácímu celku, když již ve 2. minutě vstřelil branku Kincl. Po akci z levé strany dostal nahrávku do míst pokutového kopu a lobem přehodil Kosmáka (1:0). O pět minut později se slibně vyhlížející akce po pravé straně vyvinula zcela stejně první gólová. Domácí tak mohli navýšit, ale terén na brankové čáře byl tentokrát proti úmyslu domácích a míč zastavilo bahno. Dalších cca 10 minut bylo domácí mužstvo na hřišti to, které dominovalo. Ale po chvíli se síly vyrovnali a již se mohl hrát kvalitní fotbal na obou stranách.

 

Hosté využili situace a ve 20. minutě krásnou rychlou akcí po pravé straně vyslal přihrávku za obranu Nedvěd a Šedivý srovnal skóre (1:1). Před koncem prvního poločasu se v 35. minutě ke slovu přihlásil Šírl a poslal svůj tým do vedení po krásné střele z velkého vápna (2:1).

Konec vystoupení

Druhá půle byla ze začátku opatrná pro obě strany. Z velké části za to mohl terén na hřišti, které již připomínalo menší pole. Hráči obou celků tak vyloženě čekali na chybu svých soupeřů. V 61. minutě ale domácí přišli o Kordiaka, když po druhé žluté viděl stopku v podobě červené karty a musel do sprch. Domácí se tak rázem začali soustředit na perfektní obranu. Pod tímto tlakem vydrželi až do konce utkání.

 

V nastaveném čase ale hosté zahrávali standardní situaci, kterou Čontofalský vyboxoval pouze do prostoru penalty. Hosté mohli snížit, když vyslali střelu k tyči, kam již golman nestihl doběhnout, ale pohotový Ksandr míč odkopnul z brankové čáry do bezpečí. 



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953, z.s.
Luboš Urban (trenér Zbuzan): ,,Jsme spokojeni s výsledkem, ale určitě to nebyl jednoduchý zápas. Soupeř byl připraven, ale naše vítězství je myslím si zasloužené."




Sestavy


FK Zbuzany 1953, z.s.
K. Čontofalský [-] - L. Karda [-] , O. Ksandr [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - M. Lička [-] , R. Šírl [-] , J. Kordiák [-] - M. Kincl [-] , M. Říha [-] (89. J. Huňáček [-] ) , J. Brodský [-] (64. M. Pospíšil [-] )

FK Čechie Vykáň
A. Kosmák [-] - D. Nedvěd [-] , T. Kočí [-] (76. A. Maxhuni [-] ) , L. Šedivý [-] , V. Žampa [-] , P. Stejskal [-] , P. Beneš [-] , L. Koutenský [-] , M. Dlouhý [-] , F. Říha [-] , P. Lukáš [-]

ŽK: 28. J. Kordiák , 41. R. Šírl , 45. R. Barciaga , 87. O. Ksandr - 24. P. Beneš , 90. L. Koutenský . ČK: 61. J. Kordiák .
Místo: FK Zbuzany. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Radina Marek - TRUMPUS Zbyněk, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.