3:2p.
(1:0)
62. M. Horel (p.)
80. M. Horel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný opět bodoval na penalty


Branky


38. J. Hořejší , 56. J. Hořejší - 62. M. Horel (p.) , 80. M. Horel
0

Utkání mezi Slaným a Berounem bylo velice vyrovnané. Oba celky disponovaly kvalitními hráči a na obou stranách se hrál krásný fotbal. Domácí byli ale přeci jen o chlup obězřetnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejné tempo

Hosté přijeli do Slaného s taktikou aktivní hry s vysokým presingem. Brejky byly tedy jejich doménou. Domácí mužstvo z počátku nestíhalo tempo hry, ale cca v 15. minutě se výkony obou týmu srovnaly a k vidění by již krásný, rychlý a aktivní fotbal na obou stranách. Skóre otevřel až ve 38. minutě utkání domácí hráč Hořejší, který po krásné tandemové akci dokázal míč protlačit za záda Hejcmana a poslal tak svůj tým do vedení (1:0). Do konce prvního poločasu se již diváci gólu nedočkali, ale šancí bylo na obou stranách na rozdávání. Chyběla ovšem přesnost v koncovce.

Srovnáno

Do druhého poločasu vstoupili domácí s taktikou držení balónu za každou cenu. Oba týmy si byly vědomi toho, že v první půli se v podstatě okradli o gólové radosti, když nebyli důslední v zakončení. Bylo vidět rapidní zlepšení a tak na hřišti začaly padat góly. V 56. minutě navýšil náskok domácích opět Hořejší, když po zahrání standardní situace, z voleje nádherně poslal míč ve skluzu za záda brankáře (2:0).

 

Hosté z Berouna ale dokázali rychle odpovědět, a tak v 62. minutě po nešťastné skrumáži ve velkém vápně dostali darem penaltu. K míči se postavil Horel a jednoznačně poslal míč do sítě (2:1). Tentýž hráč srovnal skóre v 80. minutě, když krásně zavěsil balón pod břevno po zahrání autového vhazování (2:2). Na řadu poté přišly penalty. 

Domácím přálo štěstí

Jako první zahrávali pokutové kopy domácí. Pohotový Hejcman, ale vyškrábl první střelu domácích a ti tak ztráceli. Ve druhé a třetí sérii již všichni hráči splnili na 100%. Zlom přišel v sérii čtvrté, když domácí srovnali na 3:3. Maroušek poté proměnil na 4:3 a hosté již nedokázali proměnit.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Martin Nový (trenér SK Slaný): ,,Hosté hráli dost houževnatý fotbal. Potřebovali jsme se chytit, protože nám utekl začátek. Myslím, že se nám to podařilo vcelku dobře"




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] (75. M. Majtaník [-] ) , M. Tikovský [-] (86. L. Stožický [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] (7. J. Kubaška [-] ) , P. Klusáček [-] , P. Čablík [-]

Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] , P. Vopěnka [-] , M. Novák [-] , R. Grajcar [-] , P. Pipiška [-] , D. Rigo [-] (86. M. Duchoň [-] ) , M. Krčma [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 42. J. Krůta , 55. P. Vopěnka .
Hráči zápasu: F. Hansl - M. Horel .
Místo: SK Slaný. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.