Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany dotahují vedoucí týmy tabulky


Branky


0

Tým Zbuzan přijel do Berouna v plné polní. Hráči, kteří tvoří páteř týmu již celý minulý týden trénovali a mohli tak zasáhnout do utkání. Na konec se vše podařilo podle plánu a hosté si tak z Berouna odvezli velice cenné tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověd

Lépe do utkání vstoupili domácí, když již v 6. minutě využili chyby Zbuzan a přešli do protiútoku. Z výkopu Hejcmana hosté zachytili balón, ale v podstatě ho darovali domácím. Ti po kombinaci předali balón nastartovanému Pipiškovi, který vystřelil na Čontofalského, který pouze vyrazil. Dobíhající Krůta, poté zakončil do prázdné brány (1:0). Hosté necelé tři minuty odpověděli útokem Kordiaka jehož střelu ale Hejcman pouze vyrazil nad sebe a dobíhající Kordiak poté již úspěšně na druhý pokus zakončoval (1:1). Od této chvíle Zbuzany rozhýbali svoji zálohu a domácí tlačili. Ve 26. minutě si vybojovali rohový kop. Po odehraném centru Šírla na přední tyč, výbornou hlavou do šibenice zvýšil na 1:2 Ksandr. Do konce první poloviny se pak již diváci nedočkali gólové akce.

Třetí gól vše rozhnodl

Ve druhé polovině hráči Zbuzan dominovali. Otázkou bylo zda padne třetí, pojišťovací gól. V 52. minutě po brejkové situaci mohli Zbuzany v klidu oddechnout, když do nezabezpečené obrany šli hráči v přečíslení 3 vs 1. Po kombinaci šel sám na golmana Lička, který jej šikovně přeloboval a zvýšil tak na 1:3. Po této brance již hosté kontrolovali hru. Přidali ale ještě další dvě branky, když v 65. minutě Brodský po několikanásobné střelbě do protihráčů konečně zakončil (1:4). A poslední gól utkání padnul v 77. minutě hosté zahrávali rohový kop. Po náběhu se prosadil Karda, když hlavou zavěsil pod břevno (1:5).

 



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Luboš Urban (trenér Zbuzan): ,,Šli jsme prostě vyhrát. Chceme hrát nahoře, tak musíme zabrat"



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] , P. Vopěnka [-] , J. Krůta [-] , R. Grajcar [-] (75. D. Rajtr [-] ) , P. Pipiška [-] , M. Duchoň [-] , M. Krčma [-] (78. V. Hrdlička [-] ) , T. Kraus [-] (27. D. Rigo [-] ) , T. Ježek [-]

FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - O. Ksandr [-] , L. Karda [-] , R. Barciaga [-] (85. J. Musil [-] ) , M. Maleček [-] - M. Lička [-] , J. Kordiák [-] (69. M. Pospíšil [-] ) , R. Šírl [-] - M. Kincl [-] (81. M. Huňáček [-] ) , J. Brodský [-] , M. Říha [-] (73. M. Pánek [-] )

ŽK: 37. P. Vopěnka , 59. R. Grajcar - 52. L. Karda .
Hráči zápasu: D. Hejcman , P. Vopěnka - M. Maleček , R. Barciaga .
Místo: Český Lev - Union Beroun. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.