2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující obrat na konci utkání se nekonal. MSK tak musí doma přenechat body Berounu


Branky


0

V zápase MSK x Beroun bylo k vidění spousta fotbalových dovedností, ale i chyb. Ty se v konečném důsledku ukázaly pro domácí mužstvo jako klíčové. Nedůraz v osobních soubojích a laxnost při pokutových kopech jim zlomila vaz. I tak ale hráči odehráli parádní utkání. Na obou stranách byla vidět dravost a chuť vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šokující závěr

MSK začal v první půli vcelku silným náporem na soupeře. Hráči si dokázali vytvořit 3 dobré šance, které zaváněly gólem no nicméně, se skóre do té doby otevřít nepodařilo. Tlak domácích ustal cca po 30ti minutách hry, kdy hosté konečně popadli dech a dokázali odpovědět. A odpověděli přesvědčivě. Ve 30. minutě po přechodu do brejku hráči Berouna vybojovali rohový kop. Po osobní chybě Horáka se k míči dostal Horel, který nabídnout šanci využil a proměnil (0:1).

 

Domácí se nevzdávali a začalo velice rychle soupeře opět tlačit. Tlak na konec ustál ve 44. minutě, když se Špetlík neohroženě vydal na krátký výlet do vápna. Po kličce na dva hráče byl faulován a sudí nařídil jednoznačně pokutový kop. K míči se postavil Zajíček, který se postaral o chvilkové zkolabování všech přihlížejících, když penaltu neproměnil. Míč trefil přímo do brankáře, ale stačil doběhnout odražený balón a srovnat tak na 1:1. Do kabin tedy obě mužstva odcházela za nerozhodného stavu. 

Bouřka byla pouze přeháňkou

Po krátké bouřce v kabině, vstoupili hráči MSK do utkání silně povzbuzeni a vybičováni. Toto ,,promluvení do duše,, se ukázalo jako správná volba. Hráči Berouna se prvních 10 minut nemohli dostat za svoji polovinu hřiště. Tlak domácích byl obrovský. Samy si dokázali vybojovat několik rohových kopů. Hráči ale pouze ,,orazítkovali,, břevno brankáře Hejcmana.

 

Beroun si ale na svoji příležitost počkal a na druhé straně se dostal do šance v 53. minutě Počta, který balón uklidil a zvýšil tak na 1:2. Mnichovohradišťský zahrával následně rohový kop v 62. minutě a Horák dokázal srovnat na 2:2. Tentýž hráč ke konci utkání šel do hlavičkového souboje, ale vyšel z něj jako ten méně úspěšný. Pohotový Duchoň, pohotově zareagoval, získal v souboji míč a zvýšil tak skóre na konečných 2:3. 

 

Domácí mohli utkání ještě změnit, když v 90. minutě utekl z půlky Jiráš, který šel sám na brankáře. Faul. Penalta! K míči se tentokrát postavil kapitán Hofman, ale pouze napodobil Zajíčka z prvního poločasu s tím rozdílem, že dorážka se již nekonala. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Jan Broschinský (trenér Hradiště): ,,Neházíme flintu do žita, prohrát se může. Ale z našeho výkonu na hřišti jsem nebyl vůbec nadšený. Je to škoda, na ty kluky jsme měli"




Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (57. L. Havel [-] ) , J. Špetlík [-] , D. Pokorný [-] , F. Razák [-] (73. R. Lakatoš [-] ) , J. Tomašov [-] , M. Jíra [-] , F. Krejza [-] , J. Horák [-] , T. Hofman [-] , J. Zajíček [-]

Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] , P. Vopěnka [-] , T. Ježek [-] , R. Grajcar [-] , P. Pipiška [-] , L. Marek [-] , M. Duchoň [-] , M. Krčma [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 1. F. Krejza - 43. J. Krůta , 90. D. Hejcman .
Hráči zápasu: D. Pokorný - D. Hejcman .
Místo: MSK. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.