0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výsledek 0:3 na hřišti Jíloviště, stál domácí celek náskok


Branky


0

Po utkání se domácí mužstvo muselo pořádně chytit za nos, když utkání do kterého byli dle slov kapitána Kočího připraveni dopadlo jednoznačně v jejich neprospěch. Spousta osobních chyb a hádky na hřišti přispěly k mnocha chybám, které domácím pořádně zamotali hlavu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna akce, jeden gól

Domácí celek vstoupil do zápasu aktivněji. Hosté z Poříčí ale domácí přečetli v celku rychle a dotáhli tak nedostatky, které se zpočátku na jejich straně objevovaly. Z této nedisciplinovanosti a taktických pochybení, domácí inkasovali ve 39. minutě první gól. O něj se postaral Přitasil, když dobíhal balón, řekněme na hraně hracích pravidel a po osobní chybě Varechy, tak otevřel skóre pardáním lobingem (0:1). V prvních 45 minutách se tak již nic zásadního nestalo a hráči domácích museli další kroky probrat až v kabině. 

Hádky a nedisciplinovanost

Po taktickém rozhovoru, začali domácí druhou polovinu utkání hosty tlačit do kouta. Pod jejich taktovkou se hra odvíjela ale pouze cca 10 minut, než se hosté dostali do určování tempa hry. Zejména důsledností v osobních soubojích. V 65 minutě po zvláště odpískaném faulu v blízkosti pokutového území Poříčí se míče zmocnil Rejhon, který výborně ztáhl přes celé hřiště a na zadní tyči vybídl Páva. Ten proměnil (0:2). Psychika domácích hráčů začala pracovat. Soudržnost byla ta tam a začaly se kupit osobní chyby jednotlivých hráčů. Po zpackané ,,malé domů,, se míče v 76. minutě na polovině hřiště ujal Rejhon a jednomyslně zakončil utkání se stavem 0:3 ve prospěch svého týmu. Body tak putují do Poříčí a Posázavan se přiblížil právě Jílovišti na rozdíl jednoho bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Jan Kočí (kapitán Jíloviště): ,,Hráči hostů byli disciplinovaní a přehrávali nás naprosto ve všem. Bezpochyby byl toto náš nejhorší zápas od začátku sezóny..."




Sestavy


TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - F. Janoušek [-] , K. Černý [-] , P. Staněk [-] , V. Janoušek [-] (60. P. Kopřiva [-] ) , V. Šulc [-] (46. M. Jiráň [-] ) , P. Kondráš [-] (80. J. Moc [-] ) , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-] , H. Siegl [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Pohorský [-] , J. Vosáhlo [-] , K. Vacek [-] , V. Přitasil [-] (87. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] (86. Z. Hašek [-] ) , J. Trpišovský [-] , P. Havlíček [-] (76. F. Sedláček [-] ) , D. Rejhon [-] (81. M. Klauz [-] ) , R. Křivohlavý [-] , M. Jíša [-] (89. D. Pešta [-] )

ŽK: 35. J. Kočí , 56. P. Kondráš , 58. V. Janoušek , 84. M. Jiráň , 87. M. Wágner - 84. P. Havlíček , 86. O. Páv .
Hráči zápasu: H. Siegl - P. Havlíček , R. Křivohlavý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.