3:2
(2:0)
61. U. Ahmed (p.)
70. F. Hansl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs opět neporažen a suverénně vede tabulku


Branky


22. D. Folwarczny , 38. M. Baloun (p.) , 90. M. Baloun - 61. U. Ahmed (p.) , 70. F. Hansl
0

Hosté ze Slaného dorazili na hřiště do Brandýsa v ,,plné polní,,. Na utkání s Brandýsem si veřili a dokázali to ve druhém poločase, když utkání během deseti minut srovnali na 2:2. Vaz jim zlomil až domácí Baloun, který vypustil do světa nechytatelnou střelu. Tři body tak zůstávají Brandýsu a pokračuje tak ve své krasojízdě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs dokázal rychle převzít vedení

První dvacetiminutovka utkání přinesla pouze dvě nepřesné střely, na každé straně po jedné. Domácí hráč Moravský a slánský Kubaška měli nepřesnou mušku. V 21. minutě získali domácí roh a prudký míč do malého vápna se dostal k Folwarcznému, který dokázal zblízka dostat míč za záda Sedláka (1:0). Ve 24. minutě byl faulován Ahmed, ale z trestného kopu Stožického domácí vytěžili jen roh, když míč srazila pevná zeď domácích hráčů. Ve 30. minutě rychlou akci po levé straně nakonec domácí kloudně zakončit nedokázali. V 31. minutě zkoušel Braborec přehodit vyběhnuvšího Sedláka, ale míč skončil na síti brány domácích. Minutu poté pak tvrdá střela Urbana z levé strany skončila pro změnu jen v boční síti.

 

Ve 38. minutě vyběhl z brány poněkud nešikovně Sedlák proti dlouhému míči a dobíhajícímu hráči a vyrobil penaltu a ještě viděl žlutou kartu. Pokutový kop pak proměnil Baloun (2:0). Ve 40. minutě Sedlák skvělým zákrokem zmařil tutovku Braborce. V 41. minutě střílel z dálky Ahmed, ale Janáček neměl žádný problém se zlikvidováním jeho střely a konečně si připsal první zákrok v brance domácích.

 

Hosté dokázali rychlé vedení rychle stáhnout

Po změně stran se i nadále domácí poměrně často dostávali před Sedláka a v 50. minutě Rada obětavě odvracel prudký centr na roh. V 54. minutě si Sedlák pohlídal bližší tyč a střelu Urbana chytil. V 57. minutě Kovařík z dobré pozice, ač atakován Čablíkem dokázal zakončit, ale míč prošel centimetry vedle brány. Po trojím střídání v řadách Slaného se v 62. minutě dostal do úniku Kubaška, zezadu byl postrčen a rozhodčí Hron odpískal další penaltu. Ahmed ji proměnil a snížil na 2:1. V 69. minutě střelu Balouna Sedlák kryl.

 

Zahřmělo však na druhé straně když v 71. minutě po standardce hostí a Radově přiťuknutí míče na Hansla, trefil hráč přesně a bylo vyrovnáno (2:2). Domácí po vyrovnání lehce znervózněli a na jejich kopačky se začaly vkrádat nepřesnosti a hra se vyrovnala. V závěru si ale vynutili tlak a v 84. minutě míč letící na Sedláka orazítkoval břevno. V 90. minutě vytáhlý stoper domácích Baloun se napřáhl ke střele z dobrých 30 metů a míč po jeho přímé střele proletěl mezi všemi hráči, až na konec skončil v síti Slaného u pravé tyče brány zkoprněného Sedláka (3:2).

 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí Slaného): ,,Překvapení kola se v sobotu dopoledne v Brandýse nakonec nekonalo. Naše zlepšená hra ve druhém poločase přinesla vyrovnání stavu zápasu, ale výborně sestavený tým domácího favorita v poslední minutě dokázal strhnout výhru na svoji stranu"



Sestavy


FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - M. Urban [-] (57. D. Rek [-] ) , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] , F. Braborec [-] (80. V. Bojkovič [-] ) - M. Kovařík [-] (90. J. Krajíček [-] ) -

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (60. M. Tikovský [-] ) , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] , L. Stožický [-] (57. J. Hořejší [-] ) , M. Rada [-] , M. Stibor [-] (60. T. Zíma [-] ) , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 66. M. Stross - 37. M. Sedlák , 73. M. Rada , 86. J. Kubaška .
Hráči zápasu: M. Baloun .
Místo: FK Brandýs n.L.. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hron Karel - RADINA Marek, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.