Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, který Krajský přebor jistě zase dlouho neuvidí. Opět se dostaly ke slovu penalty!


Branky


0

Utkání se z počátku zdálo být jako jednoznačné pro hosty z Poříčan. V poklidu kontrolovali utkání a měli dostatečný náskok. Po vystřídání se ale karty obrátily v jejich neprospěch a domácí tým spustil gólovou smršť! O infarktové okamžiky zejména v prostorách obou laviček nebyla nouze. Fanoušci si ale přišli na své a viděli fotbal v celé své kráse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přesně věděli co dělají

Hráči hostí vstoupili do utkání možná s trochu laxnějším přístupem, když po nedůrazné obraně dovolili v 6. minutě po odraženém balónu skórovat domácímu Reiterovi (1:0). Hráči poříčí se po této minele ovšem vzchopili a po celou dobu prvního poločasu měli hru ve své režii. Hráli aktivně, hráli nahoru a vytvářeli si dostatek šancí. Do šance se jako první dostal v 31. minutě Puk, po faulu cca 22 metů od brány. Přesnou střelou poté prostřelil zeď domácích a golman již nemohl nic dělat (1:1). V 39. minutě poté náskok hostů zvýšil po zahrání standardní situace Doležal. Ten krásnou hlavičkou zakončoval na zadní tyči (1:2). 

Karta se obrátila!

Druhý poločas poté byl zejména pro fanoušky fotbalu hotovými gólovými žněmi! Trenéři obou mužstev ale stejný názor na hru nesdíleli... Do druhé půle jako ti aktivnější vstoupili hráči z poříčí, když v 51. minutě navyšoval Prejsek. Po pořádném závaru ve vápně se jako první dokonale zorientoval a prostřelil skrumáž k zadní tyči (1:3). Ze strany hostí došlo k významné obměně kádru, když do hry přišly posily z lavičky. Tato strategie se ale ukázala jako ne příliš správná. Domácí se dostávali mílovými kroky do role vedoucích hry. Přehrávali poříčanské doslova ve všem a všude. Tlak, který si vytvořili, vedl ke zdárnému výsledku, když v 68. minutě Dalekorej přechytračil Krcha, který podběhl balón (2:3). 

 

Jako další se o senzaci postaral Šedivý, který po standardní situaci srovnal skóre (3:3). V 68. minutě poté Maxhuni napodobil z prvního poločasu Puka, když si balón postavil při ,,standardce,, dobrých 25 metrů od Krcha a toho i prostřelil (4:3). Domácí se tak ujali vedení. Ke konci utkání se hosté postarali o nádhernou podívanou. V 86. minutě prostřelil Touš několik hráčů ve vápně a srovnal tak na 4:4. Hosté vycítili, že by mohli zápas zvrátit ve svůj prospěch a tak v 89. minutě Puk zatáhl přes hřiště, nahrával pod sebe na jedenáctku, kde našel Sedláčka a ten poslal hosty do vedení (4:5). 

 

 

Ovšem sudí Garaja v utkání nastavil +3. Zdálo se, že vše již proběhne bez větších problémů. Chyba u lajny ale zapříčinila, že domácí mohli do vápna poslat poslední centr. Přišel. V malém vápně po osobní chybě Krcha s důvěrou všech svých spoluhráčů srovnal skóre Dalekorej a utkání tak muselo rozhodnout až penaltový rozstřel (5:5). 

Úspěšnější byli hosté

Pokutové kopy nabídly parádní podívanou s nervy drásajícími okamžiky. Hosté ale byli přeci jen lepší a 2 body si odvážejí do Poříčan. 



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Jiří Holatka (trenér Poříčan): ,,Myslím, že jsme na desítky zaslouženě zvítězili. Byli jsme prostě lepší po celou dobu zápasu. Jestliže někdo dá na hřišti soupeře pět gólů, tak musí vyhrát..."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Kosmák [-] - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , D. Reiter [-] , V. Žampa [-] (68. A. Maxhuni [-] ) , P. Stejskal [-] , D. Nedvěd [-] , L. Koutenský [-] (90. D. Voves [-] ) , M. Dlouhý [-] , T. Kočí [-] , F. Říha [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] - M. Doležal [-] , J. Krombholz [-] , O. Puk [-] , M. Teslík [-] (73. P. Sedláček [-] ) , L. Holler [-] (60. F. Plášil [-] ) , M. Štefančík [-] (63. M. Puk [-] ) , J. Prejsek [-] (68. V. Mužík [-] ) , P. Touš [-] , J. Navrátil [-] , M. Volavka [-] (85. L. Marek [-] )

ŽK: 29. J. Navrátil , 56. J. Prejsek , 82. O. Puk , 87. M. Doležal .
Hráči zápasu: J. Dalekorej , D. Nedvěd - O. Puk .
Místo: FK Čechie Vykáň. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.