M. Kincl 12.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rejšice uspěly, góly padaly v první půlhodině


Branky


12. M. Kincl - 9. D. Zikmunda , 29. Z. Bělík (p.)
0

V utkání bylo na co koukat. Parádní hra z obou stran, ale i šarvátka. Góly padaly, ale na konec ten rozhodující padl z penalty, kterou proměnil Bělík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

21 hráčů na hřišti

Utkání jako první otevřel v 9. minutě Zikmunda, když po centru na přední tyč nezazmatkoval a přesně usadil míč na brankovou čáru (0:1). Domácí odpověděli na akci hostí blesku rychle a již po 3 minutách srovnal Kincl po centru od Šírla po trestném kopu. Naběhnutím mezi obranu hostí rozrazil jejich řady a parádní tvrdou střelou vyrovnal (1:1). Poslední gól první půle a zároveň poslední gól utkání vstřelil ve 29. minutě Bělík. Po jeho nahrávce, se skvěle vysunul Zikmunda, který šel sám na bránu a Čontofalskému udělal kličku. Ten na hranici pravidel, ale akci přerušil a nabídl tak Rejšicím možnost dát gól z jedenáctky. Za svůj prohřešek byl navíc potrestán žlutou kartou. Bělík jako určený hráč po pokutový kop se tedy zhostil nabídky a s klidným dechem proměnil (1:2).

Překvapení se nekonalo

Ve druhé polovině utkání se k ničemu zásadnímu oba týmy nedostali. Tým z Rejšic kontroloval, ač v oslabení, hru a soupeře nepustil do žádných větších akcí. Sami si pár možností vytvořili, ale k jejich splnění chyběla přesnost v zakončení. Jakoby domácí tým uvadl a došel mu dech... Nejnebezpečnější se jevila dvojice Lička - Šírl, kteří operovali uprostřed hřiště. Toho si byli hosté velice dobře vědomi a na tuto dvojici si dali pozor. Vyplatilo se. Do konce druhé poloviny utkání, tak byl fotbal pro diváky již méně atraktivní. Hosté nicméně potvrdili svoji neporazitelnost na venkovních zápasech a opět si domů přivezli cenné 3 body. 



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Miroslav Hruška (trenér Rejšic): ,,Museli jsme konci balońy nakopávat. Kluci tady nechali duši. V deseti lidech to pro nás bylo docela těžké utkání. Ale musím je samozřejmě pochválit"



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - R. Barciaga [-] , L. Karda [-] , M. Maleček [-] (34. J. Musil [-] ) , O. Ksandr [-] - M. Lička [-] , R. Šírl [-] , J. Kordiák [-] (70. M. Pospíšil [-] ) - J. Brodský [-] , M. Kincl [-] , M. Říha [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Karela [-] , V. Pečínka [-] (80. R. Krichebauer [-] ) , O. Jon [-] - Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] - D. Zikmunda [-] (75. M. Korejza [-] ) , F. Kořínek [-] - R. Kopecký [-] , J. Fiksel [-] , R. Lacina [-]

ŽK: 28. K. Čontofalský , 76. M. Pospíšil , 85. J. Kordiák - 22. V. Pečínka , 24. Z. Bělík , 66. R. Lacina , 90. J. Fiksel . ČK: 42. M. Karela .
Hráči zápasu: R. Šírl , M. Lička - D. Zikmunda , Z. Bělík .
Místo: FK Zbuzany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zuskin Petr - DOHNAL Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.