Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Semicích pomohla Brandýsu na první příčku v tabulce


Branky


0

Hosté z Brandýsa šli do utkání pro body. Věděli ale, že proti nim stojí soupeř, který umí dávat góly a svoji hru tomu přizpůsobili. Konečný výsledek tak byl i pro ně, zřejmě trochu překvapením. Navázali tak na sérii vítězství...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři fíky a je po všem

Od první chvíle byli hosté lepší. Hru měli plně pod kontrolou, přičemž veškeré akce vznikali přehráváním záložní řady. Taktika domácích vsadila na nakopávané míče, které ale k jejich nelibosti dokázali hosté zachytit a přejít tak do rychlých brjeků. Celek z Brandýsa dominoval zejména kombinačně. Již ve 20. minutě otevřel skóre zápasu Kovařík. Zakončil krásnou akci po křídle, kdy jeho spoluhráč, chytře oběhnul obránce a naservíroval mu přihrávku před bránu Semic (1:0). Po chvíli navyšoval skóre Urban krásnou střelou z kraje hřiště, když ve 20. minutě Folwarczny vyhrál hlavičkový souboj a nabil právě Urbanovi. Ten ,,pověsil,, balón pod břevno (2:0). Domácí nelenili a také vyslali pár dobře mířených střel na Janáčka. Nicméně bez úspěchu. 

Moravský ve 35. minutě prakticky rozhodnul zápas, když po krásné individuální akci středem hřiště zakončil jasným pozdravem po zemi za brankovou čáru domácích (3:0). Do kabin se tedy odcházelo s klidným vědomím suverénního náskoku.

 

Jasná věc

Po sebevědomém začátku utkání, chtěli hráči z Brandýsa v nastávajících 45 minutách udržovat hru stále pod kontrolou. Dařilo se. Ne jen, že Semice nepustili do žádné velké ohrožující akce, ale na víc si dovolili jim pár ran ještě uštědřit. První kdo se k tomuto činu odhodlal byl opět Moravský ve 48. minutě. Po výborné kombinaci se spoluhráči se dostal na dostřel od vápna a zakončení ,,placírou,, už bylo dílem okamžiku (4:0). Zajímavým zamícháním karet se ukázalo střídání Kovaříka, kdy na hrotového útočníka se posunul Urban. Svoji práci tu plnil na 110%, když v 70. minutě přidal do své sbírky další gól po přehození golmana (5:0). 

 

Na svoji show si ale musel počkat další necelé 4 minuty, když po krásném pasu na vápno zaseknul a béčkem zakončoval do šibenice (6:0). Hattrick byl jeho! Semice se již bohužel nezmohli na odpor a tak čekali zdrceně na závěrečný pískot od sudího Tylcherta. Nervozita jistě brala za své a projevilo se to i na hře, kdy se objevovala řada zákroků ne zrovna ve fair play podání.

 

V závěru utkání si hosté vypracovali standardní situaci, ke které se postavil Folwarczny. Po přesném pasu do velkého vápna si balón našel nejvyšší hráč ze strany Brandýsa, Baloun, který hlavou zakončil a stvrdil tak výhru hostí za konečných 7:0.



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Miroslav Sunkovský (trenér Brandýsa): ,,Navázali jsme na výborný zápas s Berounem. Hráli jsme přesně to co jsme chtěli. Kluci hráli to co jsme si řekli v kabině a plnili na 120%. Výsledek se dostavil, takže já jsem spokojený"



Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Müller [-] - P. Kutifel [-] , T. Holan [-] (77. P. Langer [-] ) , P. Švarc [-] , J. Novotný [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , J. Potůček [-] (46. M. Jareš [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Bubeník [-] (88. D. Houška [-] ) , Š. Bříza [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - M. Urban [-] (75. V. Bojkovič [-] ) , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] , F. Braborec [-] (75. J. Staněk [-] ) - M. Kovařík [-] (68. D. Rek [-] ) -

ŽK: 73. M. Neuhausel , 78. Š. Jareš , 83. P. Langer - 81. J. Staněk , 82. D. Folwarczny .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Tylchert Michal - TVAROH Petr, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.