J. Kapek 54.
1:3
(0:1)
29. J. Mrázek (vl.)
66. D. Zikmunda
90. J. Fiksel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žádné překvapení se nekonalo. Rejšice berou tři body.


Branky


54. J. Kapek - 29. J. Mrázek (vl.) , 66. D. Zikmunda , 90. J. Fiksel
0

Nové Strašecí již dvakrát po sobě prohrálo. Potřebuvalo body jak sůl a tak se na hosty z Rejšic i náležitě připravilo. Hosté ale dokázali, že právem patří do vrchní části tabulky a odvezli si všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardních 45 minut

První půle byla po fotbalové stránce průměrná. K vidění bylo pár zajímavých okamžiků na obou stranách, ale diváky nechávaly chladnými. Taktika Rejšic byla zřejmá. Roztáhnout hru do stran a hrát na útočníky podpořené po stranách zálohy. K otevření zápasu bylo potřeba počkat 29 minut. Po akci ze zadních řad Rejšic, kdy Bělík nádherně nahrál za obranu Jonovi, který následně centroval do vápna. Zde došlo ke skrumáži a ke smutku domácích Mrázek tečoval střelu do vlastní brány (1:0). Více zajímavých okamžiků se poté odehrálo ve druhé polovině. 

Zikmunda rozhodl

,,Co se mi nelíbilo bylo, že soupeř nám nechával prostor, ale nedokázali zvýšit obrátky. Je to škoda..." řekl k průběhu druhé poloviny trenér Rejšic, Miroslav Hruška. Bylo zřejmé, že kvalita je na straně hostů. Od prvních minut druhého poločasu tlačili domácí do kouta a přehrávali je na všech frontách. V 54. minutě po vykombinované akci šel Kučera sám na bránu, ale nedal. Domácí přešli do rychlého brejku a centrem za obranu, zakončoval prudkou střelou po náběhu Kapek (1:1). V 66. minutě hosté zahrávali rohový kop a po centru Bělíka zakončoval Zikmunda na přední tyči (2:1). Do závěru utkání se domácí snažili hráčům Rejšic znepříjemňovat pobyt u nich, ale nedařilo se. V nastaveném čase poté utekl Fiksel, obešel oba beky i brankáře a dával do prázdné brány (3:1). 

 

Foto: Jiří Duchoň



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Miroslav Hruška (trenér): ,,Přijeli jsme hlavně neztratit body. Naše produktivita venku je výborná a já myslím, že jsme odehráli dobrý zápas"



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] (73. M. Hartman [-] ) , L. Mrázek [-] , M. Mžourek [-] , M. Isteník [-] (60. V. Zuska [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , L. Beneš [-] (87. M. Cafourek [-] ) , R. Soukup [-] (63. M. Erba [-] )

SK Rejšice
M. Výda [-] - R. Lacina [-] , V. Pečínka [-] , M. Karela [-] (78. M. Korejza [-] ) , O. Jon [-] - Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , M. Herman [-] , J. Sameš [-] - F. Kořínek [-] (73. J. Fiksel [-] ) , D. Zikmunda [-] (89. R. Krichebauer [-] ) -

ŽK: 74. J. Kapek , 82. L. Beneš - 48. M. Herman , 82. V. Pečínka .
Hráči zápasu: R. Lacina .
Místo: TJ Sokol Nové Strašecí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cichra David - VYHNAL Karel, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.