Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Folwarczny z Brandýsa jasně ukázal, kdo že je na hřišti pánem!


0

Celek z Brandýsa nad Labem je po zaváhání z minulého kola opět v laufu a vede tabulku. Kanonýr Folwarczny se o to postaral. Utkání mezi Brandýsem a Berounem bylo více než jednoznačné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na šance

Po silném pressingu na samém začátku utkání se domácímu mužstvu Brandýsa povedlo vstřelit branku již ve 2. minutě (1:0). Autorem gólu byl Folwarczny, který využil chybné rozehrávky v pokutovém území hráčů z Berouna a šel tak sám na bránu. O tomto hráči zde ještě padne zmínka, hned několik. Výkon obou mužstev byl na obou stranách více méně vyrovnaný. Ovšem tým domácích si ale přeci jen vytvořil několik šancí navíc. Bohužel žádnou další již neproměnil. ,,Klukům se nedalo nic vytknout. Je to škoda, mohli jsme vést klidně 4:0, takhle jsme jenremizovali," řekl trenér domácích pan Miroslav Sunkovský.

 

Naopak po hrubce v zadních řadách se v zápase ohlásili také hráči hostujícího týmu z Berouna, kdy se ze vstřelené branky ve 31. minutě radoval Pipiška (1:1). Domácí tým v poslední minutě první půle podržel brankář Janáček, který zázračně vyškrábnul nepříjemnou střelu. Ti si tak mohli oddechnout a jít do kabiny za nerozhodného stavu.

Jasná převaha na všech frontách

Do druhé poloviny utkání nastoupili oba týmy s jasným úkolem. Vyhrát! Domácí celek vzal toto heslo za své a po dalších 45 minut již hosty z Berouna v podstatě nepustil do žádné šance. Naopak jim uštědřil 3 góly navíc. Již zmiňovaný Folwarczny dostal v 73. minutě krásnou křížnou přihrávku a šel skoro sám na bránu. Vybíhající Hejcman již ale nemohl nic dělat a střela jen proletěla podél něj (2:1). K lídrovi utkání se v 82. minutě přidal Moravský, který krásnou skákavou střelou z dálky vyslal pozdrav Hejcmanovi (3:1). V samotném závěru se Folwarczny blýskl v zakončení po velice vydařené akci po straně hřiště, kdy míč trefil z ,,voleje,, na první dobrou a završil tak výhru svého týmu na konečných 4:0. Za hattrick tleskáme i my! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Miroslav Sunkovský (trenér Brandýsa): ,,Myslím, že jsme odehráli jeden z našich nejlepších výkonů za dosavadních 6 kol soutěže."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , M. Baloun [-] (18. D. Rek [-] ) - D. Folwarczny [-] , F. Braborec [-] (75. J. Staněk [-] ) , M. Kubeš [-] , M. Moravský [-] , M. Urban [-] - M. Kovařík [-] (86. L. Kubelka [-] ) -

Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] (73. T. Kraus [-] ) , M. Štrougal [-] (32. L. Marek [-] ) , P. Vopěnka [-] , T. Ježek [-] , R. Grajcar [-] , P. Pipiška [-] , J. Šmíd [-] (51. M. Duchoň [-] ) , M. Krčma [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 54. M. Urban , 77. M. Kubeš , 83. M. Stross - 44. P. Vopěnka , 49. M. Horel , 53. R. Grajcar , 74. L. Marek .
Hráči zápasu: D. Folwarczny - J. Krůta .
Místo: FK Brandýs n.L.. Počet diváků: 132. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - BROŽEK Tomáš, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.