4:3p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rakovníku byla k vidění šestigólová nadílka s penaltovou tečkou


Branky


0

Fotbalisté SK Rakovník v minulém kole přivezli dva body z Mnichova Hradiště a do posvícenského zápasu s Berounem vstupovali s jednoznačným cílem. Porazit doma Beroun a vyšvihnout se v tabulce do horní poloviny tabulky. Rakovnickým chyběli v základní sestavě nemocní Pucholt s Marešem. Zcela zdráv ovšem konečně byl motor rakovnické ofenzivy Jaroslav Červený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli do utkání vydařený vstup, neboť hned po pár sekundách hry našel Sklenka z volného kopu hlavu Nwogua, který vstřelil první branku v rakovnickém dresu – 1:0.

 

Rychlá branka ovšem nepřinesla na domácí kopačky klid, nýbrž velké uspokojení a tempo hry začali diktovat hosté z Berouna. V 9‘ se do zajímavé příležitosti dostal hostující Pipiška, ale jeho střelu vychytal Kabele.

 

O minutu později prohrál Fojtík na vápně souboj s Krůtou, který se dostal až před Kabeleho. Domácí brankář již měl míč v držení. Ten mu ovšem vypadl a Krůta zakončil do prázdné branky – 1:1. V 17‘ utekl domácí Červený a před brankou našel Vilda, který ovšem trefil jen břevno.

 

Ve 20‘ domácí zahráli špatně rohový kop a berounští hráči se dostali do rychlého kontru. Hostující hráč nejprve trefil břevno, ale dobíhající Duchoň hlavou poslal hosty do vedení – 1:2. O pět minut později bylo v domácím areálu ještě větší ticho, neboť střílený centr Krůty skončil až za Kabelem – 1:3. Definitivní hřebíček do rakve domácích mohli hosté přidat ve 29‘, kdy hostující útočník nevyzrál tváří v tvář s domácím brankářem

 

 

Po poločasové bouřce v šatně domácích se na hřišti objevilo zcela jiné domácí mužstvo – bojovné, odhodlané, důrazné. V 53‘ se po pěkné individuální akci prosadil Nwogu, který obešel dva protihráče a prošel až před Hejcmana, kterého chytře obstřelil – 2:3.

 

V 61‘ šel hostující hráč sám na Kabeleho, ale ten nájezd zneškodnil. V 77‘ nastal velký závar před brankou hostí, který vyřešil až Červený střelou za Hejcmana – 3:3.

 

O dvě minuty později zatáhl Ježek za záchrannou brzdu, když zastavil domácího Nwogua a uviděl druhou žlutou kartu. V 83‘ našel Nwogu krásným centrem Hamouze, který nedokázal ve skluzu dopravit míč za Hejcmana. O tři minuty později měl velkou šanci také P. Tvrz, ale podobně jako Hamouz nedokázal míč dostat do sítě.

 

 

O vítězi posvícenského utkání museli rozhodnout pokutové kopy. V nich se představilo celkem 18 střelců a jen hostující Pipiška v 9. sérii neproměnil. Jeho střela nad trefila jen pouťouvou atrakci za brankou. 

 

Autor: Marek Tvrz



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Fojtík [-] , D. Vild [-] (57. M. Jirásek [-] ) , C. Nwogu [-] , M. Beneš [-] , P. Nováček [-] (46. R. Hamouz [-] ) , J. Severin [-] , J. Sklenka [-] , T. Mates [-] , J. Červený [-] (83. T. Pucholt [-] ) , P. Tvrz [-]

Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] , P. Vopěnka [-] , T. Ježek [-] , R. Grajcar [-] , P. Pipiška [-] , M. Duchoň [-] (67. L. Fejtek [-] ) , M. Krčma [-] (88. L. Marek [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

ŽK: 82. J. Červený , 92. C. Nwogu - 57. T. Ježek , 61. M. Štrougal . ČK: 79. T. Ježek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.