2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex-divizní Nové Strašecí v druhém kole přehrálo Slaný


Branky


0

Po zaváhání z minulého kola museli domácí fotbalisté Nového Strašecí už zabrat. Jenže čekalo je SK Slaný, které bylo po prvním utkání letošního ročníku ve výborném rozpoložení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se podařilo minulý víkend vyprovodit ze svého stadiónu Poříčany čtyřmi góly, když zejména ve druhé půli jejich výkon snesl přísné měřítko. O tom se konec konců přesvědčila i slušná návštěva v podobě 250 přihližejících díváků.

 

Nové Strašecí bylo ve zcela opačné situaci, protože mu bodový zisk v prním kole doslova protekl mezi prsty. Těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího je v Semicíh obral o bod Koštíř.

 

Tentokrát byl zápas ale zcela v režijí ex-divizního Strašecí. To s nově tvořeným týmem hosty téměř k ničemu nepustilo a už v prvním poločase po brankách Beneša a Hartmana rozhodlo , že tři mistrovské body zůstano doma.

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] (87. J. Trégr [-] ) , R. Soukup [-] , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (90. M. Cafourek [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , J. Ducár [-] (90. V. Lukáč [-] ) , P. Svoboda [-] (80. M. Erba [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] (80. P. Klusáček [-] ) , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] , L. Stožický [-] (62. L. Volf [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

ŽK: 40. L. Stožický , 59. J. Galbavý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hron Karel - RADINA Marek, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.