2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústecká Jiskra se drží na čele, přetlačila Kolín


Branky


0

Fotbalový tým Jiskry nezaváhal v domácím prostředí ani proti soupeři, který ještě nedávno kopal druhou ligu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nágl potrestal špatný odkop brankáře

Hosté na podzim sice nenaplňují předpoklady, ale do Ústí rozhodně nepřijeli prohrát. Domácí však mají formu a tu potvrzovali od úvodního hvizdu rozhodčího. Už ve 2. min. se po přihrávce Vaňouse dostal ve vápně k zakončení Opina, jehož ránu z osmi metrů zázračně vyrazil gólman Kopecý, neujala se ani dorážka Coufala. Kolín se k brance Krátkého dostal trvaleji až v 11. min., kdy získal roh, po něm ale vyrazil společně s dvěma spoluhráči do bleskového protiútoku Vaňous, řítili se na jediného obránce, ale ústecký kapitán pokazil přihrávku.

 

Kýžený vedoucí gól padl ve 25. min. a předcházel mu špatný odkop gólmana, který získal Opina, přihrál ještě lépe postavenému Náglovi, jenž se z vápna trefil přesně do místa, kam se Kopecký nestačil po uklouznutí vrátit – 1:0. V 33. min. se dostal ve vápně k další ráně Opina, mířil však těsně mimo. V 41. min. se po pěkné kombinaci domácích protlačil do šestnáctky Falta, střelu mu na poslední chvíli srazil jeden z obránců. 

Šourek jen snížil

Také nástup do 2. poločasu patřil Jiskře. V 47. min. získal před vápnem míč Vaňous, okamžitě vypálil, ale také těsně vedle. V 51. min. vyslal Nágl parádní kolmicí za obranu Vaňouse, ten však sám před gólmanem odmítl zvýšení střelou vedle tyče. V 59. min. si oba aktéři role prohodili, krásný pas Vaňouse prodloužil hlavou Nágl do náruče Kopeckého.

 

U zrodu druhého gólu byl v 65. min. opět Opina, který byl po pěkné individuální akci faulován před vápnem zprava. Poněkolikáté v této sezóně přišel přímý kop Langera do ohně, kde se po nepřehledné situaci prosadil zblízka Souček – 2:0. V 73. min. se po Vaňousově ideální přihrávce mohl opět radovat Souček, ale jeho rána z deseti metrů skončila na tyči. Hosté kontrovali v 82. min., kdy po přímém kopu Němečka hlavičkoval těsně vedle Zdeňka. Zbytečný problém si obrana Ústí způsobila v 84. min., když nezachytila centr zprava, který dorazil do sítě Šourek – 2:1. Poté se Kolín nadechl k náporu, ale domácí si zasloužené vítězství bez větších problémů uhájili.

 

AUTOR: Jan Skácel

 



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (64. M. Kukla [-] ) , Z. Vaňous [-] (89. P. Felgr [-] ) , M. Opina [-] (73. M. Brabec [-] ) , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] , M. Coufal [-]

SK Sparta Kolín
A. Kopecký [-] - L. Seifert [-] (61. F. Rybařík [-] ) , P. Šourek [-] , J. Lukeš [-] , P. Zdeňka [-] , R. Biško [-] , D. Brunclík [-] (73. O. Bora [-] ) , M. Novák [-] (85. F. Ludvíček [-] ) , P. Němeček [-] , A. Čapek [-] (80. M. Veliký [-] ) , D. Nešpor [-]

ŽK: 78. J. Strnad - 9. D. Brunclík , 16. P. Šourek , 66. F. Rybařík , 80. O. Bora , 88. R. Biško .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Martínek Petr - ŠŤASTNÝ Vít, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.