M. Opina 86.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo si počká, ten se dočká. Ústí je i nadále v čele Divize C


Branky


86. M. Opina
0

Další souboj o čelo tabulky zvládli fotbalisté Jiskry na jedničku. Hosty zdobí výborná defenzíva, mají na svém kontu nejméně obdržených branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Chudého se museli vyrovnat s úpornou obranou soupeře, který si do Ústí přijel očividně minimálně pro bod. Dobře do zadu  však hraje i Ústí, hosté se za celý zápas prakticky nedostali k vážnějšímu ohrožení branky jistého Krátkého. Náznaky šancí se rodily po standardních situacích.

 

V 11. min. hlavičkoval takto centr Vaňouse nad branku Souček. Aktivní Souček si v 33. min. zpracoval ve vápně přihrávku Vaňouse, dobře vystřelil, ale na místě byl výtečný gólman Havránek. Největší příležitost úvodního poločasu měl opět Souček, když mu po autu před vápnem sklepl míč Vaňous, následná rána z 11m jen těsně minula tyč. I po obrátce se hrálo podle stejných not, domácí tlačili, hosté se umně bránili. 

 

V 47. min. vyzkoušel pozornost Havránka z 25m Opina, neuspěl. V 57. min. se po rohovém kopu Vaňouse dostal ke své obávané hlavičce Strnad, zajímavý gólový pokus skončil opět těsně vedle. V 61. min. pokračoval nápor Jiskry dlouhým pasem Strnada do vápna na Opinu, pozdější hrdina zápasu vypálil z první, branku však netrefil.

 

V 66. min. nabídl domácím šanci gólman Havránek, když na hranici šestnáctky hrábl po míči rukou, následný přímý kop se ale Vaňousovi nepovedl. Rozhodující momenty zápasu se vešly do dvou minut v závěru zápasu. V 85. min. si Opina naběhl za obranu na krásnou přihrávku z hlouby pole, ve vápně obešel brankáře, ale ten se stačil ještě vrátit a střelu do prázdné branky srazil na roh. Po jeho odvrácení už v 86. min. byl před vápnem sražen Nágl a nařízený přímý kop si postavil opět kapitán týmu Vaňous. Tentokrát se trefil parádně přes zeď do šibenice, kam se fantasticky dostal i gólman Havránek, který dokázal míč vyrazit, ale k jeho smůle byl i dorážky nejdříve rychlý Opina a jeho rána pod břevno zápas rozhodla – 1:0. 

 

Hosté už nedokázali na gól odpovědět a zasloužené body zůstávají v Ústí, které i nadále překvapivě zůstává na čele soutěže. 

 

Autor: Jan Skácel



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Kukla [-] (69. R. Ráb [-] ) , J. Souček [-] (76. L. Smejkal [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Opina [-] (90. O. Skalický [-] ) , M. Brabec [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , A. Nágl [-] , M. Coufal [-]

Sportovní sdružení Ostrá
J. Havránek [-] - M. Bureš [-] , R. Hochmeister [-] , O. Bejbl [-] , M. Kouba [-] - P. Habrun [-] (87. P. Pánek [-] ) , D. Mařík [-] (46. P. Málek [-] ) , T. Moudrý [-] , D. Hudec [-] (22. J. Řezníček [-] ) - P. Vobořil [-] , R. Herzán [-] (81. J. Petlička [-] ) -

ŽK: 39. J. Strnad , 68. Z. Vaňous - 27. J. Řezníček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Musil Jiří - DOBRÝ Jan, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.