3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani ve třetím zápase nové sezony fotbalisté Jiskry nezaváhali...


Branky


0

... a soupeře, se kterým loni dvakrát prohráli, tentokrát bez větších problémů porazili. Po tomto zaslouženém vítězství se Jiskra Ústí n.O. překvapivě vyhoupla na samé čelo divizní tabulky. Obhajovat ho bude v sobotu 3. 9. od 17.00 na hřišti Přední Kopaniny,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústí brzy získalo převahu

Domácí brzy po zahájení hry získali územní převahu, ale první nebezpečný moment se odehrál před jejich brankou. Ve 4. min. se po rohovém kopu dostal k nebezpečné hlavičce Tauchman, mířil však těsně vedle. Svěřenci trenéra Chudého potěšili své příznivce hlavně tím, že často a hlavně přesně stříleli ze střední vzdálenosti, nejzaměstnanějším hráčem zápasu tak byl pozorný gólman Šťastný. V 8. min. pálil takto těsně vedle Vaňous, v 15. min. ještě lépe mířil z vápna Opina, gólman jeho pokus dostal na roh.

 

V 17. min. se po faulu před vápnem zrodila první velká šance. Přesný nákop Langera si našel na zadní tyči Ráb, zblízka, však pálil vysoko nad branku. Ve 23. min. nebezpečně těsně vedle střílel znovu aktivní Opina. Udeřilo tak až ve 29. min., kdy roh Vaňouse hlavičkoval Ráb do břevna, odražený míč ale na zadní tyči výtečně trefil P.Falta pod břevno – 1:0. Po tomto gólu se domácí nadechli k ještě většímu náporu a závěr úvodní části byl ve vyčerpávajícím vedru sólem pro gólmana Šťastného. Ve 24. min. ho po dalším rohu nepřekonal zblízka Chleboun, v 37. min. si poradil s další gólovou ránou Opiny a v 42. min. dokázal chytit i nádhernou ránu Vaňouse k tyči.

Souček potvrdil domácí výhru

Druhý poločas začal tak jak skončil první. V 47. min. čaroval Šťastný po krásné střele Rába z hranice šestnáctky. V 49. min. pokazili hosté nadějný přímý kop z hranice šestnáctky a brzy přišel trest. V 52. min. chyboval při rozehrávce Makovský, míč získal Vaňous, výtečně se uvolnil ve vápně, aby nádhernou střelou přes celou šíři branky skóroval – 2:0. Poté střelec gólu přehnal suverenitu ve středu hřiště, založil tak akci soupeře po níž J.Matějka pálil těsně nad.

 

V 65. min. stejný hráč MFK mohl vykřesat naději, ale v největší šanci Trutnova ho vychytal jistý Krátký. V 72. Min. měl po přihrávce Vaňouse gól na kopačce také Nágl, z 10m mu však nesedla střela. Krásnou tečku za utkáním připravil v 82. min Matouš Brabec, jenž se po návratu z ciziny poprvé zapojil do hry. Po krásném zpracování vysoké přihrávky utekl obraně, přesně nacentroval na hlavu Součka a ten nezadržitelně skóroval – 3:0.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - R. Ráb [-] (64. M. Kukla [-] ) , J. Souček [-] (84. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (89. O. Skalický [-] ) , M. Opina [-] (77. M. Brabec [-] ) , A. Nágl [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] (86. P. Felgr [-] ) , M. Coufal [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - M. Mařas [-] , Z. Tauchman [-] (60. O. Šimůnek [-] ) , P. Matějka [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (81. J. Holubec [-] ) , P. Makovský [-] , J. Turner [-] (86. P. Ficner [-] ) , M. Kejzlar [-] (74. M. Brutovský [-] )

ŽK: 55. P. Chleboun - 45. M. Kejzlar , 80. O. Tobiaš .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Průcha Miroslav - NĚMEC Václav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.